Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πρόστιμο 20.000 λιρών στον Κόουλ λόγω twitter!

Με 20.000 λίρες τιμωρήθηκε ο Κάρλτον Κόουλ λόγω μιας χιουμοριστικής ανάρτησης στο twitter, κατά την αγγλικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, είχε ασχοληθεί με το φιλικό παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Γκάνα, τονίζοντας πως είναι παγίδα της κυβέρνησης για να πιάσει τους παράνομους μετανάστες που ζουν στην χώρα.

Το σχόλιο του επιθετικού των "σφυριών" δεν υπάρχει πλέον στον προσωπικό του λογαριασμό, αφού δεν άργησε να κατέβει, όμως η ζημία είχε ήδη γίνει για τον ίδιο.
Η FA δεν άφησε ατιμώρητη την κίνηση του 28χρονου άσου και το υπέβαλε πρόστιμο 20.000 λιρών, ενώ υπήρξε και προειδοποίηση από το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών πως δεν πρέπει να ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό.

"Εμείς θα συμβουλεύαμε τους ποδοσφαιριστές να μην σταματήσουν να γράφουν στο twitter, όμως πρέπει να ξέρουν πως δεν είναι μια ιδιωτική συνομιλία, αλλά ένα Μέσο που είναι γνωστό και ελεύθερο στο ευρύ κοινό", δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Μπόμπι Μπέρνς, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία.

Το twitter πλέον έχει μπει για τα καλά στην ζωή των αθλητών και ορισμένες φορές (όπως την συγκεκριμένη), φέρνει προβλήματα στους παίκτες. Και εδώ στην Ελλάδα, μην ξεχνάμε πως ο Ντουντού είχε δεχτεί σκληρή κριτική, επειδή ασχολιόταν με τις ώρες με την προσωπική του σελίδα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου