Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

"Έφυγαν" πάνω από 9.000 εισιτήρια

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την κίνηση των εισιτηρίων για τον τελικό είναι οι άνθρωποι του Ατρόμητου καθώς μέχρι χθες (20/4) το βράδυ είχαν διατεθεί 9185. Μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο για τον Τάτο που δεν εμπνέουν ανησυχία.
«Όλο το ΟΑΚΑ στο μπλε», είναι το σύνθημα της καμπάνιας της διοίκησης του Ατρόμητου ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ (30/4) και σε όσον αφορά το κομμάτι των εισιτηρίων που έχουν στη διάθεση τους, αναμένεται να έχει απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με την εκκαθάριση που έκαναν το βράδυ της Μ. Τετάρτης, έχουν βρει ήδη κάτοχο 9.185 εισιτήρια με τον στόχο να εξαντληθούν και τα 12.000 που πήρε αρχικά η Περιστεριώτικη ΠΑΕ να είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί.
Θυμίζουμε ότι σήμερα Μ. Πέμπτη είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης τους πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Συγκεκριμένα από τις 09:00-15:00 δίνονται στο ισόγειο του Δημαρχειακού Μεγάρου, ενώ από τις 10:00-17:00 στο μήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας) με τιμές 15, 25 και 40 ευρώ.

Στο αγωνιστικό μέρος, κάποιες μικροενοχλήσεις που ένιωσε ο Ανδρέας Τάτος στον δικέφαλο δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι έχει ενσωματωθεί κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Πηγλη : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου