Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 3-1

Ο Ατρόμητος έγινε η πέμπτη ομάδα που νίκησε τους πρωταθλητές Ελλάδας μετά από Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και με το 3-1 στο Περιστέρι, εξασφάλισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Σφακιανάκης, Αναστασάκος και Καμαρά τα γκολ για τους γηπεδούχους (τα δύο προήλθαν από... ασίστ του Ποτουρίδη), ενώ ο Μοδέστο είχε κάνει το 1-1. Πρώτη φορά φέτος οι Πειραιώτες δέχονται 3 γκολ.
Η ομάδα που είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον σήμερα στο Περιστέρι, η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη, τα κατάφερε και την κατέκτησε! Λόγια για τις τακτικές που ακολούθησαν τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Ολυμπιακός δεν χρειάζονται, καθώς σήμερα "μίλησε" το πάθος και πάνω απ' όλα η θέληση.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, ήθελαν να εξασφαλίσουν μια αγωνιστική αρχύτερα την παραμονή στην κατηγορία, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και από την αρχή έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό.
Κι αν η αγωνιστική ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν αποτέλεσμα των ποδοσφαιριστών, το πρώτο γκολ προήλθε από έναν αντίπαλο. Ο Γιάννης Ποτουρίδης έκανε τραγικό λάθος, δίνοντας πάσα στον Σφακιανάκη για να σκοράρει, ενώ το ίδιο έκανε και με τον Καμαρά, στο 3-1. Νωρίτερα, ο Μοδέστο είχε ισοφαρίσει και ο Αναστασάκος είχε απαντήσει τρία λεπτά αργότερα.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ, οι Περιστεριώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και έχουν πλέον το δικαίωμα να στρέψουν την προσοχή τους, αποκλειστικά και μόνο στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, οι Πειραιώτες μπορεί να δήλωναν πως θέλουν τη νίκη, όμως απέδειξαν πως είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις κίνητρα, όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εμφανίστηκαν αδιάφοροι, πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκαν για 5η φορά φέτος.

Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται για την επόμενη Κυριακή, όπου θα βάλουν τα γιορτινά τους και κόντρα στην ΑΕΛ, θα πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. Αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, θα κάνουν το 15 στα 15 και θα σπάσουν το ρεκόρ.

Γήπεδο: "Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου"

Διαιτητής:  Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Χρήστος Ακριβός (Αθηνών), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Τέταρτος: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες:

Γκολ: 22' Σφακιανάκης, 37' Αναστασάκος, 54' Καμαρά / 34' Μοδέστο

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Τάτος (87' Μελισσάς), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά (78' Καραγκούνης), Μπρίτο.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μανιάτης, Ποτουρίδης, Μοδέστο (77' Γ. Παπαδόπουλος), Μέλμπεγκ, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης (66' Ριέρα), Χολέμπας, Ουρτάδο, Μιραλάς, Τζιμπούρ (46' Φουστέρ).
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου