Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ρεάλ - Τότεναμ 4-0

Η αποβολή του Πίτερ Κράουτς έκανε εύκολο το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε με 4-0 την Τότεναμ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και η ρεβάνς στο Λονδίνο φαντάζει με τυπική διαδικασία πλέον
Πρωταγωνιστής ήταν ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος κάλυψε το κενό του Μπενζεμά, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ με κεφαλιές στο 4' και το 57'.

Ο Κράουτς αποβλήθηκε μόλις στο 15' για τους Άγγλους, ενώ ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραραν στα τελευταία λεπτά για το τελικό 4-0.
Ρεάλ - Τότεναμ 4-0

Σκόρερς: 4' και 57' Αντεμπαγιόρ, 72' Ντι Μαρία, 87' Κρ. Ρονάλντο
Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Στο πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης στο 4' η Ρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Ο Μεσούτ Εζίλ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Αντεμπαγιόρ σκόραρε για 9η φορά στην καριέρα του κόντρα στην Τότεναμ, καθώς Εουρέλιο Γκόμες και Λούκα Μόντριτς (βρισκόταν στην γραμμή), δεν κατάφεραν να σταματήσουν την πορεία της μπάλας.

Στο 8' ο Πίτερ Κράουτς έκανε σκληρό τάκλιν στον Ρικάρντο Καρβάλιο και πήρε την πρώτη του κίτρινη κάρτα, για να πάρει την δεύτερη και να αποβληθεί στο 15' για νέο τάκλιν, αυτήν την φορά στον Μαρσέλο.

Το παιχνίδι χάλασε μετά την αποβολή, με τον ρυθμό να πέφτει. Η Τότεναμ πάντως κατάφερε να απειλήσει με σουτ του Μπέιλ (στην εξωτερική πλευρά των διχτύων), ενώ οι Ισπανοί είχαν αρκετές καλές στιγμές στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως την σπουδαία ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Αντεμπαγιόρ στο 57' διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του με νέα κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο, ενώ λίγο αργότερα ο Γκόμες του αρνήθηκε το χατ-τρικ, αποκρούοντας το τετ-α-τετ.

Το ομορφότερο πάντως τέρμα το πέτυχε ο Άνχελ Ντι Μαρία, σκοράροντας από την δεξιά γωνία της περιοχής με εντυπωσιακό πλασέ στο 72', ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 87' με σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα από αριστερά του Μεσούτ Εζίλ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (61' Λασανά Ντιαρά), Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία (77' Κακά), Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντεμπαγιόρ (75' Ιγκουαΐν).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Εουρέλιο Γκόμες, Τσόρλουκα (80' Μπασόνγκ), Γκαλάς, Ντόσον, Ασού-Εκότο, Σάντρο, Μόντριτς, Τζίνας, Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (46' Ντεφόου), Κράουτς.

***στον πάγκο για την Ρεάλ έμειναν οι Αντάν, Γκαράι, Αρμπελόα και Γκρανέρο, ενώ για την Τότεναμ οι Κουντιτσίνι, Χάντλστοουν, Κράνιτσαρ, Ντεφόου και Παβλιουτσένκο (εκτός έμεινε ο Λένον)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

8 γκολ
Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ)
Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν)
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ
Νικολά Ανελκά (Τσέλσι)

6 γκολ
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Ραούλ (Σάλκε)
Εντουάρντο (Σαχτάρ)
Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα)
Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ)
Λουΐζ Αντριάνο (Σαχτάρ)
Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ)
Χέφερσον Φαρφάν (Σάλκε)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

*ΑΣΙΣΤΣ: 6 Μεσούτ Εζίλ (Ρεάλ). 5 Κάρλος Μαρτίνς (Μπενφίκα) και Άαρον Λένον (Τότεναμ). 4 Χουάν Κούλιο (Κλουζ), Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ) και Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ). 3 Γκόραν Πάντεβ (Ίντερ), Λουΐς Σουάρες (Άγιαξ), Μπενουά Σεϊρού (Μαρσέιγ), Χουάν Μάτα (Βαλένθια), Ντόουγκλας Κόστα (Σαχτάρ), Σαμίρ Νασρί (Άρσεναλ), Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ) και Τζακ Γουΐλσιρ (Άρσεναλ)
 Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου