Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Χορεύει χαρούμενος ο Ρικέλμε

 Χουάν Ρομάν Ρικέλμε διαφημίζει δύο γνωστές εταιρίες (αναψυκτικό & πατατάκια) και αφού τον κυνηγούν όλοι, χορεύει χαρούμενος (video)
Φεύγοντας από την προπόνηση τον περιμένουν οι δημοσιογράφοι και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του τους λέει πως είναι χαρούμενος.

Στον δρόμο φρενάρει και σταματά μπροστά από ένα παιδάκι που κυνηγά μία ποδοσφαιρική μπάλα, το παιδάκι τον αναγνωρίζει και τον ρωτά αν είναι χαρούμενος, για να του απαντήσει ο ποδοσφαιριστής: "Ο Ρικέλμε είναι χαρούμενος".
Εν συνεχεία φεύγοντας με τα πόδια επειδή τον πρόλαβαν οι δημοσιογράφοι τον ρωτά ένας σκύλος (!) τρέχοντας από πίσω του αν είναι χαρούμενος.

Περνώντας μπροστά από ένα γυμναστήριο αναστατώθηκαν οι εντυπωσιακές γυναίκες που έτρεχαν στους διαδρόμους και τελικά μπήκε σε ένα super market.

Μαζί του μπήκαν όλοι οι δημοσιογράφοι, ρώτησαν επίμονα αν είναι χαρούμενος, το ίδιο έγινε και με ανακοίνωση στο super market και αφού έπιασε το αναψυκτικό και τα πατατάκια ο Ρικέλμε δήλωσε χαμογελώντας πως είναι χαρούμενος.

Εν συνεχεία ο Ρικέλμε εμφανίζεται σε ένα club με άσπρο κοστούμι και μαύρο πουκάμισο να χορεύει στους ρυθμούς του "Call On Me" του Eric Prydz.

Το διαφημιστικό του Ρικέλμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου