Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Λίγο αναψυκτικό, λίγο θάλασσα και ο... Μπέκαμ!

Η Σοφία Βεργκάρα χρησιμοποίησε το Τwitter ως μέσο και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ως... δόλωμα για να απολαύσει μόνη της νέο αναψυκτικό διαίτης, όμως λογάριαζε χωρίς τον "Μπεκς". Δείτε το βίντεο.
Πού γίνονται όλα αυτά; Μα φυσικά στην τελευταία διαφήμιση πασίγνωστης μάρκας αναψυκτικών, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κολομβιανή ηθοποιός και μοντέλο μαζί με τον άσο των Γκάλαξι και η οποία γυρίστηκε στην παραλία Venice του Λος Άντζελες.

Όσο για το κόνσεπτ της είναι αρκετά ενδιαφέρον... Η 38χρονη Βεργκάρα χαλαρώνει σε μία παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι ένα κορίτσι λίγο πιο πέρα απολαμβάνει το εν λόγω αναψυκτικό (διαίτης παρακαλώ).
Το κόλπο της εξαιρετικό: μέσω Twitter ενημερώνει όλο τον κόσμο ότι ο Μπέκαμ βρίσκεται κάπου εκεί κοντά και όλοι οι λουόμενοι εγκαταλείπουν σαν τρελοί την παραλία για να συναντήσουν τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας!

Χωρίς να υπάρχει πλέον ουρά στον πάγκο του πωλητή, η Βεργκάρα αγοράζει το νέο αναψυκτικό, όμως την ώρα που επιστρέφει στην ξαπλώστρα της, εμφανίζεται ως "από μηχανής Θεός" ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που κάνει κόλπα με μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Η αντίδρασή της; Δείτε το παραπάνω βίντεο...

Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου