Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Απογοήτευσε ο Πανιώνιος

Αποκαρδιωτική εμφάνιση του Πανιωνίου και ήττα με 11-3 από τη Σαβόνα στον δεύτερο τελικό του LEN Trophy. Δεύτερος χαμένος τελικός για τους "κυανέρυθρους".
Το LEN Trophy ταξίδεψε στη Λιγουρία και έμεινε εκεί. Ο Πανιώνιος θα επιστρέψει με άδεια χέρια από την ιταλική Ριβιέρα.

Οι "κυανέρυθροι" γνώρισαν την ήττα με 11-3 από τη Σαβόνα στο δεύτερο τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το συγκρότημα του Κλάουντιο Μιστράντζελο κατέκτησε για δεύτερη φορά το τρόπαιο μετά τη σεζόν 2004-05, ενώ ο Πανιώνιος έχασε ξανά την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

Ουσιαστικά ο αγώνας και ο τίτλος είχε κριθεί στον πρώτο τελικό στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη να μένει ισόπαλη 9-9 με το συγκρότημα του Κλάουντιο Μιστράντζελο.

Στον επαναληπτικό την Τετάρτη του Πάσχα (27/4) ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την ιταλική ομάδα. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση με τραγικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, στον ίδιο τομέα που... υπέφερε και στον πρώτο αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-1 λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου οκταλέπτου, καταφέρνοντας να βγουν συχνά πυκνά στην κόντρα.

Ο Πανιώνιος πλησίασε στα τρία γκολ (6-3) με τη μοναδική εύστοχη εκτέλεση στον παίκτη παραπάνω (1/12 προσπάθειες) και σκόρερ τον Κώστα Μουρίκη.

Ωστόσο οι Ιταλοί υπό το άγρυπνο βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή της Ιταλίας, Σάντρο Καμπάνια στην κερκίδα ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς στα έξι γκολ (9-3).

Κι ενώ όλοι περίμεναν το τέλος του αγώνα, οι μεν Ιταλοί για να πανηγυρίσουν και οι δε Έλληνες για να κάνουν την αυτοκριτική τους, ο Ντένι και ο Γκόραν Φιορεντίνι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα (11-3).

Πλέον ο Πανιώνιος θα αφοσιωθεί στη διεκδίκηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Πάντως οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη καταχειροκροτήθηκαν από τους "πάνθηρες" που ταξίδεψαν στην Ιταλία μετά το τέλος της προσπάθειας τους.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 1-0, 2-0.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΣΑΒΟΝΑ (Μιστράντζελο): Ρίτσο 3, Γιάνοβιτς 2, Γκ.Φιορεντίνι 2, Αντζελίνι, Ασταρίτα, Ντ.Φιορεντίνι, Αϊκάρντι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βολτυράκης): Μιράλης, Κοκκινάκης, Μουρίκης.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου