Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ερχεται στην Αθήνα ο Ασάνοβιτς

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή ο Αλιόσα Ασάνοβιτς και απευθείας "ήχησαν" οι "καμπάνες" περί πιθανής συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Φαβορί παραμένει ο Βέλιτς, υπάρχει και ένα ακόμα όνομα από το εξωτερικό.
Ένα από τα κεφάλαια που προσωπικά θέλει να ολοκληρώσει σύντομα ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας είναι η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Τα τελευταία χρόνια και πριν την έλευση των Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, ένα από τα ονόματα για την κάλυψη της θέσης αυτής, ήταν ο Αλιόσα Ασάνοβιτς.
Ο Κροάτης και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στην χώρα μας την Παρασκευή και άμεσα σήμανε "συναγερμός" στα δημοσιογραφικά στέκια, για τον λόγο της άφιξης του.

Τα σενάρια που ήθελαν πως δεν αποκλείεται αυτό να είναι για πιθανή συνεργασία με το "τριφύλλι" για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα, ούτε από την πλευρά του συλλόγου αλλά και από τον ίδιο τον βοηθό του Μπίλιτς στο "τιμόνι" της Εθνικής Κροατίας.

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έρχεται να παρακολουθήσει τον τελικό Ελλάδος, το προσεχές Σάββατο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, για να διαπιστώσει μερικούς διεθνείς άσους που θα τεθούν αντίπαλοι της Κροατίας στα προκριματικά του Euro.



Ο Βέλιτς φαβορί και το αουτσάϊντερ από το εξωτερικό

Την παρούσα φάση ο Δημήτρης Γόντικαw μπορεί να ετοιμάζει πυρετωδώς τα πλάνα του τόσο για την γενική συνέλευση, ωστόσο ένα από τα θέματα που θέλει να "κλείσει" σχεδόν με την πάροδο των πλέιο οφ θα είναι η κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή.

Ο λόγος ένας ακόμα παραπάνω, για τον ίδιο του τον εαυτό και προκειμένου να μην έχει όλες τις ευθύνες (αγωνιστικές και μη) στο κεφάλι του, αφού ήδη ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού "πολιορκείται" από μάνατζερ για παίκτες προς πώληση ή αγορά.

Ετσι, θα πρέπει να στελεχωθεί η θέση και να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Φρέιτας, με τον Βόσνιο, Γιάσμικνο Βέλιτς να είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις πληροφορίες και τον Γόντικα να εξετάζει και μια περίπτωση από το εξωτερικό (πέραν τον Νάνι....).
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου