Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό για 4 χρόνια

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο παραδέχτηκε σε "πηγαδάκι" πως έχει υπογράψει για 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας.
Σύμφωνα με το "Goal", ο Αργεντινός επιθετικός σε μια έξοδό του σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιάχιτς, συνάντησε έναν φίλο του Παναθηναϊκού και... πάνω στην κουβέντα, του αποκάλυψε πως θα φορέσει την φανέλα της ομάδας του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Λίγο πριν λαλήσει ο κόκορας στην ελληνική ύπαιθρο (ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις πέντε παρά) ο Ισμαέλ Μπλάνκο διασκέδαζε στο «Island» μαζί με τον Σάνελ Γιάχιτς και ένα ακόμη άνδρα (ψηλό, αγνώστου ταυτότητας).

Εκεί, λοιπόν, στο νυχτερινό μαγαζί των νοτίων προαστίων ένας θαμώνας αναγνώρισε τον Αργεντινό επιθετικό και έσπευσε να τον «μαρκάρει» για μια φωτογραφία. «Αν είσαι φίλος της ΑΕΚ πρέπει να πληρώσεις» του είπε αστειευόμενος ο Μπλάνκο και τότε ο φίλαθλος εμφάνισε το κινητό του, για να δείξει τα πειστήρια των «πράσινων» φρονημάτων του.

«Σε παρακαλώ, εγώ είμαι βάζελος» τον ενημέρωσε και έδειξε το τριφύλλι στην οθόνη της συσκευής του. Τότε ο ψηλός της παρέας του Μπλάνκο γέλασε και παρενέβη στη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ότι «έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια».

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε, αλλά έμπλεος ενθουσιασμού απευθύνθηκε στον Αργεντινό σέντερ φορ. «Αλήθεια; Αλήθεια;» ρώτησε, με τον 28χρονο επιθετικό να απαντάει: «Οh yes, oh yes»...".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου