Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Στην Ντούισμπουργκ ο Πλιάτσικας

Στην Ντούισμπουργκ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Σάλκε αναμένεται να παραχωρηθεί ο Βασίλης Πλιάτσικας όπως επιβεβαίωσε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου.
Αφού ήταν αντίπαλος της στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με τη Σάλκε, ο Βασίλης Πλιάτσικας ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα της Ντούισμπουργκ την επόμενη χρονιά.

Ο Έλληνας μέσος αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην ομάδα της β΄κατηγορίας της Γερμανίας η οποία τερμάτισε στην 8η θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα αλλά ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου.
Την σχετική είδηση επιβεβαίωσε μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας, ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, λέγοντας:"Θα παραχωρηθεί για ένα χρόνο. Υπάρχουν μόνο μερικές λεπτομέρειες να διευθετηθούν".

Ο Βασίλης Πλιάτσικας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Σάλκε την τελευταία σεζόν.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου