Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σπανούλης: "Εμείς γιατί δεν χτυπάμε βολές;"

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά εξέφρασε την απορία του για ποιο λόγο εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν βάρεσαν βολές...
Ο Έλληνας γκαρντ αρχικά δήλωσε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην κυριολεξία στις λεπτομέρειες και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο.

"Ήταν ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, μέσα στο πλάνο που είχε ετοιμάσει το τεχνικό τιμ. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, ξέραμε ότι η τρίτη περίοδος είναι η καλύτερη του Παναθηναϊκού όλη τη χρονιά και εκεί έπαιξε πολύ καλά", τόνισε αρχικά ο Σπανούλης.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ίσως παρασυρήθηκαμε από την πιεστική άμυνα του ΠΑΟ. Η συνέχεια είναι δύσκολη θα προσπαθήσουμε μειώσουμε 2-1 στο ΣΕΦ και να έρθουμε και πάλι εδώ".

Έπειτα αναφέρθηκε στην τεράστια διαφορά που υπήρχε στις βολές μεταξύ των δύο ομάδων... "Είμαστε και εμείς παίκτες και αγωνιζόμαστε και εμείς, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσο καλούς δημιουργούς που έχει η ομάδα μας πώς γίνεται να χτυπάμε 9 βολές και ο ΠΑΟ 31", ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι στο ΣΕΦ όταν και εμείς δημιουργούμε να παίρνουμε τα φάουλ που πήρε και ο Παναθηναϊκός".

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Κώστα Τσαρτσαρή δήλωσε: "Ήταν μία λάθος στιγμή για την ομάδα μου δεν έχω κάτι με τον Κώστα είμαστε φίλοι. Και εμείς είμαστε άνθρωποι και κάποιες στιγμές εκνευριζόμαστε", ενώ έπειτα αναφέρθηκε στην άμυνα, τονίζοντας: "Θα πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια μεταξύ των δύο ομάδων. Οι συμπαίκτες μου φοβούνται να παίξουν άμυνα και ο Παναθηναϊκός παίζει ξύλο. Σύμφωνοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι μεγάλης κλάσης, αλλά εντάξει".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου