Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Με κασκόλ της Μίλαν ο Μέσι!

Ο διάσημος εισβολέας των ιταλικών γηπέδων, Μάριο Φέρι, πάτησε το χορτάρι του "Γουέμπλεϊ" λίγο μετα το 2-1 της Μπαρτσελόνα και πέρασε ένα κασκόλ της Μίλαν γύρω από το λαιμό του Λιονέλ Μέσι! Δείτε το απίστευτο βίντεο!
Μετά από την εισβολή του σε ματς της "σκουάντρα ατζούρα", στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για την Ιντερ αλλά και στον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας, ήρθε η ώρα για τον Μάριο Φέρι να εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του, αυτή τη φορά εισβάλοντας στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο γνωστος στο ευρύ φίλαθλο κοινό ως "Φάλκο" αγνόησε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί για το σημαντικότερο ματς της χρονιάς στην Ευρώπη και έκανε "ντου" στο 60ο λεπτό, βάζοντας στο στόχαστρο τον Λιονέλ Μέσι.
Συγκεκριμένα, ο φανατικός οπαδός της Μιλαν αλλά και του Αντόνιο Κασάνο πλησίασε τον Αργεντινό φορ, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κάνει το 2-1 για τη Μπαρτσελόνα, και του πέρασε γύρω από το λαιμό ένα κασκόλ των "ροσονέρι".

Δευτερόλεπτα αργότερα, οι άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας μπόρεσαν να τον φτάσουν και να τον απομακρύνουν από το γήπεδο, με τις τηλεοπτικές κάμερες να μην καταγράφουν πάντως το περιστατικό λόγω των σχετικών εντολών που έχει δώσει η UEFA.

Ο Μάριο Φέρι περνάει κασκόλ της Μίλαν γύρω από το λαιμό του Μέσι.





 








  Πηγή : http://wwww.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου