Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μηχανοκίνητη πορεία από οπαδούς

Με την συμμετοχή χιλιάδων οπαδών του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/05, 21:00) η μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με στόχο την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης για την ΠΑΕ Ηρακλής.
Την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League αντί του υποβιβασμού της στην Football League όπως αποφασίστηκε την περασμένη Τετάρτη από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Την ίδια ώρα ωστόσο που ξεκινούσε η μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, 21:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα είχε δοθεί το ραντεβού των εννέα μελών που θα αποτελούνε την νέα διοίκηση της ΠΑΕ μετά την πρωινή αίτηση στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης από πλευράς του ΓΣ Ηρακλής.
Σύμφωνα με ό,τι έχει διαρρεύσει κι ενώ συνεχίζει να μην υπάρχει κάποια ανακοίνωση στο νέο συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής συμπεριλήφθηκαν οι Βασίλης Χατζηπαναγής, Λάκης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Κουκλίτης, Νίκος Υψηλάντης, Μιχάλης Γεράνης, Νίκος Αρταβάνης, Σταύρος Ποιμενίδης, Πέτρος Πετρίδης και Κώστας Κεφαλάς.


Εν τω μεταξύ δύο ώρες νωρίτερα στις 19:00 εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της "Επιτροπής Συσπείρωσης Δυνάμεων Ηρακλή" σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης με την αίθουσα αυτού να αποδείχθηκε μικρή.


Το σύνθημα που επικρατούσε ήταν: "Όλοι μαζί για τον Ηρακλή", και πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί ένας φορέας, με την ενσωμάτωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, που θα στηρίζει τον Ηρακλή, συμμετέχοντας στα κοινά του συλλόγου.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη αρκετοί φίλοι του Ηρακλή γράφτηκαν ως μέλη του φορέα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο και το καταστατικό που θα μοιραστεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε μέχρι τις 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή του πρώτου συμβουλίου που θα κινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία του φορέα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου