Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ανακοίνωσε Ζιλμπέρτο Σίλβα η Γκρέμιο

Την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα ανακοίνωσε η Γκρέμιο για να ενισχύσει την ομάδα στην συνέχεια του Brasileirao. Την επόμενη εβδομάδα ο παίκτης θα ταξιδεύσει για το Πόρτο Αλέγκρε προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γίνει συμπαίκτης του Ροντρίγκες Γκάμπριελ που τόνισε πως ήρθε στην ομάδα ένας "ηγέτης". Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο επαναπατρισμός του. Το μήνυμα του Βραζιλιάνου άσου στο "twitter".
Αυτό που είχε προδιαγραφεί πριν λίγο καιρό είναι πλέον γεγονός, αφού η Γκρέμιο πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από το αντίο του Ζιλμπέρτο Σίλβα μπροστά στο κοινό του "τριφυλλιού", ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος έχει στόχο να ενισχύσει την ομάδα του στην συνέχεια του Brasileirao και για τον λόγο αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να μεταβεί ο Βραζιλιάνος σταρ στην πατρίδα του κάτι που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο 35χρονος άσος του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του τίμησε για τρία χρόνια τη φανέλα του "τριφυλλιού" και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Γκρέμιο, που θα έχει διάρκεια 18 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της Γκρέμιο ανακοινώνει την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό, ως επιπλέον ενίσχυση για το Brasileirao 2011.



Ο παίκτης θα έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε την επόμενη εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα είναι για 18 μήνες", ανέφερε η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομάδας.

Οντόνε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι"

Την μεταγραφή στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Πάουλο Οντόνε, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συμφωνία. Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας και να κάνουμε μία καλή πορεία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα".

Γκάμπριελ: "Είναι ένας ηγέτης..."

Ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό και νυν πλέον στη Γκρέμιο, Ροντρίγκες Γκάμπριελ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της βραζιλιάνικης ομάδας, έδειξε απίστευτα χαρούμενος για την προσθήκη αυτή τονίζοντας πως η ομάδα απέκτησε ένα πραγματικό ηγέτη:

"Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, μία πολύ θετική προσθήκη για την ομάδα μας και ένας ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και την εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν και αρχηγός" είπε χαρακτηριστικά ο πρώην "πράσινος" άσος.

Πρώτο θέμα στην Βραζιλία... για τον "αθάνατο"

Πρώτο θέμα στις περισσότερες ιστοσελίδες της Βραζιλίας είναι η είδηση του επαναπατρισμού του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την "globo" να είναι στην κορυφή των ειδήσεων με το θέμα να έχει φωτογραφία του άσου του Παναθηναϊκού με την "πράσινη" φανέλα και τίτλο "Ενα παλιό όνειρο που είχε ξεθωριάσει... ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανακοινώθηκε από τους τρικολόρ".

Την ίδια ώρα ένας απί τους εκπροσώπους του γραφείου που ανήκει ο παίκτης στην Βραζιλία, ο Πάουλο Βιλιένα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο "twitter" για την μετακίνηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη Γκρέμιο:

"Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τώρα είναι αθάνατος! Ο αμυντικός μέσος συμφώνησε για την επιστροφή του στη Βραζιλία και θα αγωνιστεί για τη Γκρέμιο! Συγχαρητήρια Ζίμπα!".




"Χαιρετίσματα στην τρικολόρ κερκίδα"





Τα μηνύματα στην προσωπική σελίδα του "twitter" ήταν πολλά και άμεσα μετά την είδηση πως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συμφώνησε με την βραζιλιάνικη ομάδα. Έτσι, ο μεσοεπιθετικός των "πράσινων" ανέφερε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο δικό του "status".


"Καλησπέρα Βραζιλία. Συμφώνησα την επιστροφή μου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, στη Γκρέμιο. Χαιρετίσματα στην τρικολόρ κερκίδα. Ευχαριστώ όλους για τα θετικά μηνύματα".
Πηγή : http://www.sport24.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου