Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Εκανε το 2-1 ο Ολυμπιακός, 6-2 τη Βουλιαγμένη

Μία νίκη μακριά από το πέμπτο συνεχόμενο και 26ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του οποίου επικράτησαν 6-2 των αντίστοιχων της Βουλιαγμένης και πήραν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των φετινών τελικών της Α1 ανδρών στο πόλο.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου, εμφανώς κουρασμένοι, αλλά και... ντοπαρισμένοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κάλυμνο, πάτησαν το γκάζι στην τρίτη περίοδο, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στην ομάδα του Τεό Λοράντου.
Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/6, 20:00GR) στο κολυμβητήριο του Λαιμού και εκεί οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τη νίκη για να κατακτήσουν και το φετινό νταμπλ.
Το καθοριστικό οκτάλεπτο του τελικού ήταν το τρίτο, στο οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν με τον Ολυμπιακό μπροστά με 3-2, όμως με ένα σερί 3-0, οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 6-2 και κάπου εκεί κλείδωσαν τη νίκη.
Κορυφαίος, πάντως, του Ολυμπιακού ήταν ο τερματοφύλακάς του, Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια του τελικού πραγματοποίησε εντυπωσιακότατες αποκρούσεις.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 0-0
Ολυμπιακός (Πάτερος): Κολόμβος 2, Ντόσκας 2, Δελακάς 1, Σχίζας 1.
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Καρούντζος 1, Γκακ 1.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου