Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο σέξι... πειρασμός για Κασίγιας!

Ανασφάλεια μπορεί να έχει ακόμα και η Σάρα Καρμπονέρο... Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς ότι απαγόρευσε στον Ίκερ Κασίγιας να δώσει συνέντευξη, μόνος του σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με την σέξι ρεπόρτερ Γκάμπι Ελισάλδε; (photos+video)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης "Clarin", ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη στην πανέμορφη Μεξικάνα ρεπόρτερ, Γκάμπι Ελισάλδε, για τον τηλεοπτικό σταθμό "TV Notas", όμως λίγο πριν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της υπήρξε "παρέμβαση" από την Σάρα Καμπονέρο!

"Ενώ τον περιμέναμε να έρθει στο δωμάτιο τον είδαμε να πηγαίνει προς τη σουίτα της φίλης του και ξαφνικά μπήκε μέσα. Μετά από λίγα μετά βγήκε και ήρθε να μου πει ότι δεν μπορούσε να δώσει συνέντευξη", τόνισε η Ελισάλδε σε εφημερίδα της πατρίδας της, για να προσθέσει:
"Αργότερα ήρθε μήνυμα στο κινητό μου που μου ζητούσε συγγνώμη για αυτό που είχε συμβεί. Η Σάρα Καρμπονέρο είχε κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και ζήτησε από τον Ίκερ να μην δώσει τη συνέντευξη. Έτσι αναγκάστηκε αυτός να υποκύψει".

Η Ελισάλδε φρόντισε πάντως να αφήσει το "καρφί" της για την αγαπημένη του Κασίγιας, γράφοντας στη σελίδα της στο Twitter: "Οι γυναίκες δεν ζηλεύουν τους άνδρες τους. Πρέπει να νιώθουν σίγουρες".

Το θέμα με τον Ίκερ Κασίγιας και την "λογοκρισία" από πλευράς Σάρα Καρμπονέρο έχει πάρει μεγάλη έκταση σε αρκετά σκανδαλοθηρικά ισπανικά ΜΜΕ, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να "δικαιολογήσουν" τη συμπεριφορά της.

Βλέπετε, η Γκάμπι Αλισάλδε δεν είναι μία απλά όμορφη συνάδελφος της Καρμπονέρο, αλλά είναι διάσημη εδώ και λίγο καιρό μετά την τολμηρή φωτογράφηση που έκανε για το ανδρικό περιοδικό της πατρίδας της "H Extremo"...



Η Γκάμπι Ελισάλδε "άναψε φωτιές" στον Κασίγιας










  Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου