Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Χτυπάει" Αντσελότι και Κακά η Παρί!

Ο Σεΐχης Ταμίν μπιν Χαμάντ Αλ Τανί φέρνει "επανάσταση" στην Παρί Σεν Ζερμέν: μετά την άφιξη του Λεονάρντο στη θέση του τεχνικού διευθυντή, οι πρωτευουσιάνοι "γλυκοκοιτάζουν" τον Κάρλο Αντσελότι για τον πάγκο και αρκετούς παίκτες-σταρ για να γεμίσουν το ρόστερ τους.
"Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένη να ξοδέψει μέχρι 150.000.000 ευρώ για μεταγραφές", είναι η σημερινή αποκάλυψη της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας "Equipe", υπογραμμίζοντας ότι το ποσό αυτό θα διατεθεί από τον νέο ιδιοκτήτη μόνο για τη φετινή ενίσχυση της PSG και όχι σε βάθος τριετίας, όπως είχε αρχικά γραφτεί.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Αντουάν Κομπουαρέ δεν είναι πλέον ακλόνητος στον πάγκο, αφού στο μυαλό των ανθρώπων του συλλόγου υπάρχει πλέον το όνομα του Κάρλο Αντσελότι (ελεύθερος μετά το διαζύγιό του με την Τσέλσι), ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μεταγραφών.
Αναμφίβολα, τα πιο "βαριά" όνομα είναι αυτά των Κακά (ο Λεονάρντο τον είχε φέρει από τη Σάο Πάουλο στη Μίλαν το 2003) και Ετό (εξαιρετική η περυσινή σεζόν του στην Ίντερ με τον Λεονάρντο στον πάγκο), ενώ οι φήμες θέλουν την Παρί να ενδιαφέρεται και για τους Μποριέλο, Μενέζ (Ρόμα) και Γκάνσο (Σάντος)
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου