Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στημένα ματς και στο Ισραήλ;

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που συγκλονίζεται από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με το κύκλωμα που κατηγορείται πως "έστηνε" παιχνίδια αλλά και το Ισραήλ με την Χάποελ Πετάχ Τίκβα να βρίσκεται σε δυσχερή θέση!

Η ισραηλινή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των ιδιοκτητών της Χάποελ Πετάχ Τίκβα αλλά και του πρώην προπονητή της, Γιουβάλ Ναίμ με την κατηγορία της συμμετοχής σε στημένα παιχνίδια.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Μίκι Ρόζενφελντ επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες πως η εθνική μονάδα κατά της διαφθοράς του Ισραήλ, εξέτασε αρκετές αναμετρήσεις όπου υπήρχαν ενδείξεις περί προσυνεννοημένων αποτελεσμάτων στο υψηλότερο επίπεδο επιφυλακής.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η Χάποελ Πετάχ Τίκβα προσπάθησε να ασκήσει επιρροή στις επιλογές για τους διαιτητές στα τελευταία ματς της σεζόν.

Εκτιμάται πως πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις, στις οποίες εμπλέκοντας παίκτες και προπονητές που μετείχαν σε παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, Γκαλ Χατζός και Τόμέρ Σινάι έχουν ήδη συλληφθεί  με την κατηγορία περί απόπειρας δωροδοκίας προκειμένου να "στήσουν" δύο αγώνες πρωταθλήματος και ένα φιλικό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανακρίνεται και ο πρόεδρος της Ισραηλινής ομοσπονδίας, Άβι Λουζόν καθώς υπάρχουν υποψίες πως με τη δική του συναίνεση ορίζονταν συγκεκριμένοι διαιτητές στις αναμετρήσεις της Χάποελ Πετάχ Τίκβα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου