Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

"Φλερτάρει" με Βιτόλο ο Παναθηναϊκός

Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Βίκτορ Βιτόλο μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αμέσως ξεκίνησε το... φλερτ με την πλευρά του Παναθηναϊκού.
Με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μαρσέλο Μάτος να επιστρέφουν στην πατρίδα τους, ο Παναθηναϊκός είχε ένα μεγάλο κενό στα χαφ, που καλείται πλέον να καλύψει. Μια καλή και προσιτή λύση είναι δίχως αμφιβολία ο Βίκτορ Βιτόλο.

Όπως αναφέραμε και την Παρασκευή το βράδυ, οι "πράσινοι" εξετάζουν την περίπτωση του Ισπανού αμυντικού μέσου και είναι δεδομένο πως αν μείνει (που πιθανότατα θα μείνει) ελεύθερος, τότε θα κινηθούν για την απόκτησή του.
Υπάρχουν άλλωστε δύο πολύ καλά στοιχεία στην συγκεκριμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που έχει πολύ καλές χρονιές στην Ελλάδα και το δεύτερο πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κάποια ομάδα (τον ΠΑΟΚ στην προκειμένη περίπτωση) για να τον αποκτήσει.

Δημοσιεύματα του Τύπου του Σαββάτου, αναφέρουν μάλιστα πως το "τριφύλλι" έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του Βίκτορ Βιτόλο και υπάρχει προφορική συμφωνία.

Όπως και να 'χει, οι "πράσινοι" περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ισπανού μέσου με τον Δικέφαλο του Βορρά και όταν θα δουν πρόσφορο έδαφος είναι δεδομένο πως θα... χτυπήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρότεινε μείωση αποδοχών κατά 50% στον Βίκτορ Βιτόλο, κάτι που ο ίδιος δεν δέχθηκε και γι' αυτό προέκυψε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πηγή : http://www.sport24/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου