Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Στο δρόμο για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Ζέεφελντ, με τον Μάρκο Πάντελιτς να δηλώνει βέβαιος πως οι "ερυθρόλευκοι" θα δουλέψουν σκληρά και εν τέλει θα παρουσιαστούν δυνατοί. Ταλαιπωρία λόγω της 45λεπτης καθυστέρησης.
Οι διακοπές και οι χαλαρές προπονήσεις ανήκουν στο παρελθόν για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που ταξιδεύουν για με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα "χτίσει" το νέο Ολυμπιακό και το δεδομένο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του, θα χύσουν πολλά κιλά ιδρώτα και τους περιμένει πολλή δουλειά, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι τη νέα απαιτητική χρονιά που έρχεται.
Η "ερυθρόλευκη" αποστολή αναχώρησε λίγο μετά τις 08:30 από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την Αυστρία και σε δηλώσεις του ο Μάρκο Πάντελιτς εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και θα είναι έτοιμη όταν πρέπρει.

"Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η προετοιμασία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Αυστρία και μετά στο Έρμελο. Θα παρουσιαστούμε δυνατοί. Τις δύο προηγούμενες χρονιές, δεν είχα κάνει προετοιμασία, ούτε με τον Άγιαξ, ούτε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, που δεν έχω τραυματισμούς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα", υπογράμμισε ο Σέρβος σέντερ φορ κατά την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η ταλαιπωρία πάντως δεν έλειψε για την αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς υπήρξε καθυστέρηση 45 λεπτών στην πτήση, λόγω ενός λάθους της διεύθυνσης του αεροδρομίου. Τελικά, οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν στο Μόναχο, εκεί όπου τους υποδέχθηκαν 20 φίλαθλοι της ομάδας. Πλέον οι Πειραιώτες έχουν πάρει το δρόμο για το Ζέεφελντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε μαζί του 25 παίκτες (Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μαρκάνο, Μέγκιερι, Μιραλάς, Μοδέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος).

Την Δευτέρα πάντως θα υπάρξουν και νέες αφίξεις στο Ζέεφελντ, καθώς οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ, αναμένεται να ενσωματωθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου