Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι"

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει συγκεντρωθεί στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ζητάει από τους αδερφούς Αγγελόπουλου να αλλάξουν την απόφασή τους και να μείνουν στη διοίκηση της ομάδας

Περίπου 1500 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΣΕΦ και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται, καθώς πολύς είναι ο κόσμος που θέλει να διαδηλώσει ειρηνικά υπέρ της παραμονής των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" εκτιμούν τα όσα έχουν κάνει από το 2004 που ασχολήθηκαν με τα κοινά της ομάδας, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που όλα αυτά τα χρόνια δεν λογάριασαν τα χρήματα και δαπάνησαν υπέρογκα ποσά για την απόκτηση σπουδαίων παικτών.
Το σύνθημα "Για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι" ηχεί στην ατμόσφαιρα και ο απλός κόσμος του Ολυμπιακού ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να μεταπείσει τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για να μείνουν στην ομάδα.

Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο θα περνάει η ώρα όλο και περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στο ΣΕΦ. Το άλλο σύνθημα που ακούγεται όλο και πιο πολύ είναι: "Δεν φεύγουμε από' δω, αν δεν γυρίσετε στον Ολυμπιακό".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου