Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πώληση διαρκείας για όλους τους οπαδούς

Την Παρασκευή ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας και για τους "νέους" οπαδούς του Παναθηναϊκού που έσπευσαν να προμηθευτούν τις κάρτες για τη σεζόν 2011-12. Ξεπέρασαν τα 1000 την πρώτη μέρα.
Από το πρωί της Παρασκευής άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού με τους "νέους" φιλάθλους να σπεύδουν να προμηθευτούν τις κάρτες τους για τη σεζόν 2011-2012.
Ο αριθμός των ανανεώσεων είχε ξεπεράσει τις 5.500 μέχρι και την Πέμπτη και υπενθυμίζουμε ότι λόγω της αυξανόμενης κίνησης δόθηκε παράταση έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Ωστόσο από σήμερα Παρασκευή, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που δεν είχαν διαρκείας την περσινή χρονιά έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν και να στηρίξουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η κίνηση σύμφωνα με τους ιθύνοντες των πωλήσεων κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα και παρά την "ζέστη" που επικρατούσε και έκανε δύσκολο το έργο της προσέλευσης των φίλων της ομάδας.

Μάλιστα με πληροφόρηση ανέφεραν πως δόθηκαν περισσότερες από 1000 κάρτες διαρκείας σε νέους οπαδούς που έσπευσαν να τις προμηθετούν και το νούμερο έφτασε τις 6.556.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου