Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο Βαλβέρδε "έκοψε" τον Ρόμενταλ

Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Έρμελο της Ολλανδίας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε "χάλασε" τα γενέθλια του Ντένις Ρόμενταλ. Ο Ισπανός τεχνικός έστειλε ακόμα ένα μήνυμα προς τον Δανό πως δεν τον υπολογίζει αυτή τη χρονιά, αφήνοντας τον εκτός αποστολής ανήμερα των 33ών γενεθλίων του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το Σάββατο (23/7) για την πόλη Έρμελο της Ολλανδίας, προκειμένου να δώσει σειρά φιλικών αγώνων.
Θυμίζουμε ότι ο Ρόμενταλ δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του ούτε και στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Πολόνια Βαρσοβίας.

Για το ταξίδι στην Ολλανδία ο Βαλβέρδε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας στην Ελλάδα τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Νίκο Παπαδόπουλο.

Σε ένα από τα επικείμενα φιλικά θα κάνει το ντεμπούτο του και ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος την Παρασκευή (22/7) προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου