Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κανονικά η σέντρα, προσωρινή διακοπή επιχορηγήσεων

Στη σέντρα θα βρεθούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (27/28/08) όπως αποφάσισε η Πολιτεία. Θα σταματήσουν τις επιχορηγήσεις προσωρινά στους συλλόγους. Στον "αέρα" ο Μπιτσαξής.Στη σέντρα θα βρεθούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα το επόμενο Σαββατοκύριακο (27/28/08) όπως αποφάσισε η Πολιτεία. Απόφαση να σταματήσουν τις επιχορηγήσεις προσωρινά στους συλλόγους. Στον "αέρα" ο Μπιτσαξής.
Παρά τις έντονες φήμες αλλά και το κλίμα που υπήρχε τα τελευταία 24ωρα πως δεν θα ξεκινούσε κανονικά το πρωτάθλημα το μεθεπόμενο Σάββατο τελικά αυτό αποφεύχθηκε και η πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής θα γίνει κανονικά στις 27 και 28 Αυγούστου.


Η κυβέρνηση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προχώρησε στην απόφαση και δεν θέλησε να αντιδράσει αλλιώς στα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση "στημένα" παιχνίδια και όσα έχουν επακολουθήσει με τον "θόρυβο" γύρω απ' αυτά.

Παράλληλα προτίθεται να ανακοινώσει μία σειρά μέτρων αντιδρώντας στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και όπως αναφέρουν "κύκλοι" της ένα από αυτά θα είναι το "κόψιμο" των κρατικών επιχορηγήσεων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Για όλα αυτά αναμένεται να τοποθετηθεί σύντομα (ίσως την Παρασκευή 19/08) ο Παύλος Γερουλάνος χρησιμοποιώντας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες "σκληρή" γλώσσα για την "κάθαρση" επιτέλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, στον "αέρα" φέρεται να είναι και η παραμονή του Πάνου Μπιτσαξή στην θέση του ΓΓΑ, αφού η κυβέρνηση μοιάζει να είναι "ενοχλημένη" από τις δηλώσεις τους και τοποθετήσεις του αναφορικά με τις υποθέσεις των Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλας.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου