Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο για Παναθηναϊκό

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε τα σέβη της στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων. Το δώρο προς τον Θεόφιλο Γ' και το αστείο για τον Ολυμπιακό.ο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ, ο Μανώλης Πενθερουδάκης, ο Στράτος Σωπήλης και ο Σωτήρης Λουμίδης είχαν ακρόαση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ' μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.
Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού έκαναν δώρο στον Πατριάρχη μια φανέλα του Στέργου Μαρίνου με τις υπογραφές όλων των παικτών.
Ο Πατριάρχης τους έδωσε την ευλογία του και τους ευχήθηκε καλή τύχη. "Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν εκπροσωπείτε μόνο την ομάδα, αλλά και την Ελλάδα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν οι Ολυμπιακοί", είπε αστειευόμενος ο Πατριάρχης.

Ο κ.Χατζηνικολάου απάντησε με τη σειρά του "ας έρθουν εδώ οι Ολυμπιακού να σας δώσουν" και συνέχισε, λέγοντας "ερχόμαστε για την ευλογία σας. Σας ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ κοντά σας".

Ο Τζόρβας τον έκανε Παναθηναϊκό

Μετά το τέλος της ακρόασης με τον Πατριάρχη, οι τέσσερις άνδρες ξεναγήθηκαν στον Πανάγιο Τάφο από τον πατέρα Ισίδωρο.

Ο τελευταίος τους είπε ότι υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και τους εξήγησε ότι δεν υποστήριζε καμία ομάδα, μέχρι που έτυχε να συνταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού από την Καβάλα στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τζόρβας καθόταν δίπλα του, έπιασαν τη συζήτηση και στο τέλος ο διεθνής τερματοφύλακας του έκανε δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Έτσι ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν οπαδό ακόμα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου