Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ήρθε ο Ρούντολφ στην Αθήνα

Στην Ελλάδα έφτασε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ρούντολφ Γκέργκελ, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Τι δήλωσε ο ίδιος (video)

Το ύστατο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" έφτασε στην Ελλάδα με σκοπό να μπει κι αυτός με τη σειρά του στο ρυθμό της ομάδας του Ζεζουάλδο Φερέιρα.

Ο Ρούντολφ Γκέργκελ επρόκειτο να προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τη 13:00, όμως η πτήση του είχε μια μικρή καθυστέρηση με αποτέλεσμα να καθυστερήσει λίγη ώρα παραπάνω.
Οι πρώτες δηλώσεις του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν οι εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και θέλω να κερδίσω τρόπαια γιατί ξέρω ότι μπορούμε να φτάσουμε τους στόχους μας".

Ο Ούγγρος φορ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αφού πέτυχε γκολ και στις δύο αναμετρήσεις της εθνικής του για τα προκριματικά του EURO 2012, ωστόσο μοιάζει απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ την Κυριακή (11/9).

Όπως φαίνεται ο Γκέργκελ θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα τοποθετηθεί κι επίσημα τη Δευτέρα σχετικά με τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου μετά και την απομάκρυνση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Από την άλλη ο Ζεζουάλδο Φερέιρα, στο πλαίσιο δηλώσεών του στη Nova, τόνισε σχετικά με τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ:

"Ο δικός μας ο σκοπός όμως είναι πάντοτε να κερδίζουμε. Ακόμα και η ισοπαλία δεν χαρακτηρίζεται θετικά. Για μας νίκη είναι μόνο η νίκη. Άρα, αυτό που πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε μέσα στην ομάδα είναι ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη την Κυριακή και συνεπώς πρέπει να τρέξουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας προκειμένου να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
 Πηγή : http://www.sport24.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου