Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ιταλοελβετικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ

Εταιρία με έδρα την Πράγα θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ, όμως οι άνθρωποι της Ένωσης παραμένουν επιφυλακτικοί.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" την Παρασκευή αποκαλύπτει επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με δικηγόρους εταιρίας που έχει ως έδρα την Πράγα, η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ωστόσο είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, αφού φοβάται μήπως η πρόταση της Ιταλοελβετικής εταιρίας αποδειχθεί τρύπια, όπως και το ελβετικό τυρί.
Ας τα πάρουμε από την αρχή για να τα καταλάβετε (κι εσείς, κι εμείς). Πριν από μια εβδομάδα λοιπόν δικηγόροι που εκπροσωπούν την εταιρία SPL (Side Property Limited) ξεκίνησαν επαφές με την ΑΕΚ στην οποία έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην εταιρία ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ωστόσο ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός, αφού οι άνθρωποι της SPL δεν ξεκαθάρισαν τι ήθελαν ως αντάλλαγμα για αυτή τους την επένδυση. Έτσι για να έχει ήσυχο το κεφάλι του και για να δει αν είναι σοβαρή η συγκεκριμένη εταιρία, ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις ύψους 2 εκ. ευρώ.

Η προθεσμία που έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ λήγει την Παρασκευή και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν τελικά η SPL όντως ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα πίσω από το ενδιαφέρον κρύβεται το θέμα του γηπέδου, αφού η συγκεκριμένη εταιρία έχει χτίσει το "Σίνοτ Τίπ Αρίνα", γήπεδο της Σλάβια Πράγας που θα φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2013.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου