Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πρεμιέρα στο "Γιουβέντους Αρίνα"

Μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα διεξήχθη το φιλικό της Γιουβέντους με τη Νοτς Κάουντι, στο νεότευκτο "Γιουβέντους Αρίνα"
Η "Γηραιά Κυρία" εγκαινίασε τη νέα της έδρα με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην αγγλική Νοτς Κάουντι, την ομάδα απ' όπου εμπνεύστηκε τα ασπρόμαυρα χρώματα της φανέλας της.

Το τελικό αποτέλεσμα 1-1, με τη διοίκηση και τον κόσμο στις κερκίδες να ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για τους ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε.
Ο κόουτς των "μπιανκονέρι" μάλιστα, επεσήμανε: "Σήμερα οι καινούργιοι παίκτες μας κατάλαβαν τι σημαίνει η ιστορία της Γιουβέντους".

"Θέλουμε να ξαναγίνουμε ανταγωνιστικοί και οι φίλαθλοι μας έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν κι αυτοί. Ήταν μια μέρα γεμάτη σπουδαία συναισθήματα, που πρέπει τώρα να διοχετευθούν στην ομάδα".



Παρόντες στο 41.000 χωρητικότητας γήπεδο, και πλήθος παλιές δόξες του συλλόγου με τη συνάντηση του Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (ο δεύτερος έχει πάρει το ρεκόρ των γκολ στην ιστορία της "Γιούβε" από τον πρώτο) να κλέβει την παράσταση.





Όσον αφορά τον αγώνα, ο Λούκα Τόνι μάτωσε... για πρώτη φορά το πλεχτό στην καινούργια έδρα της Γιουβέντους μετά από ριμπάουντ σε πέναλτι του Κουαλιαρέλα, με το Λι Χιους να ισοφαρίζει τρία λεπτά πριν το τέλος για λογαριασμό της Νοτς Κάουντι.
 Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου