Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τάβλα οι αεκτζίδες στο 94’

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των δικεφάλων καθώς επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στην πρώτη τους σοβαρή επίσκεψη άνοιξαν το σκορ. Ο Φωτάκης έμεινε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι και με δυνατό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα. Με το ημίχρονο να λήγει με 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ αν και είχε χάσει ολοκληρωτικά τον χώρο του κέντρου κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεονάρντο. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έτσι  στις καθυστερήσεις του αγώνα o Βιερίνια  χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ. Πάντως, σε ένα ακόμα παιχνίδι του πρωταθλήματος ο διαιτητής ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Καθώς δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Βιερίνια , ούτε και κόκκινη κάρτα στον Τζιμπούρ για το χτύπημα του στον Γκαρσία. Όπως και η αποβολή του Μανωλά με απευθείας κόκκινη κάρτα ήταν τραβηγμένη.

Οι συνθέσεις του αγώνα.   

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ (83' Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης (94' Ζουέλα), Μαλεζάς, Φωτάκης (76' Κριστιάνο), Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Μανωλάς, Πατσατζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Λεονάρντο, Γκερέιρο (55' Μπερνς), Μπλάνκο (66' Λυμπερόπουλος), Τζεμπούρ (72' Καφές).

Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία (37, ΠΑΟΚ), Τσιρίλο (72', ΠΑΟΚ), Μπουσαϊντί (91', ΠΑΟΚ), Βιεϊρίνια (94', ΠΑΟΚ)- Τζεμπούρ (37', ΑΕΚ), Νασούτι (64', ΑΕΚ), Αραμπατζής (81', ΑΕΚ)

Κόκκινες κάρτες: Μανωλάς (77', ΑΕΚ), Δέλλας (93', ΑΕΚ)

Σκόρερ: Φωτάκης (45', ΠΑΟΚ), Βιεϊρίνια (94', ΠΑΟΚ)- Λεονάρντο (69' πεν., ΑΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου