Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μόνο με τον Σισέ δεν πας πουθενά!

‘Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13’ . Με αυτά τα λόγια αντιμετώπισε ο κόσμος του Παναθηναικού το νέο στραβοπάτημα της ομάδας τους. Η ομάδα του Νιόπλια παρουσίασε ένα άσχημο πρόσωπο εντός του αγωνιστικού χώρου και δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της σε καμία στιγμή του αγώνα. Αντίθετος η Λάρισα παίζοντας ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Κούζεν στο 7’ και στην συνέχεια να πάρει και  τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο ΟΑΚΑ. Το τριφύλλι το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει με τον γνωστό ύποπτο. Τον Τζιμπρίλ Σισέ . Μια ακόμη απώλεια βαθμών για το τριφύλλι εντός έδρας που δεν μπόρεσε να αποφευχθεί ούτε από το πάθος του Καραγκούνη(έπαιζε με επίδεσμο στο κεφάλι)ούτε και από το δοκάρι του Λουίς Γκαρθία στις καθυστερήσεις του αγώνα.  
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος (73' Λουίς Γκαρθία), Γκοβού (46' Πετρόπουλος), Καραγκούνης, Σισέ.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Μετίν, Ρομέου, Κανόμπιο (84' Πούρι), Ιγκλέσιας (53' Γκέρεμι), Σίμιτς (59' Μακίνουα), Κουζέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου