Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρόβλημα ο Νίνης, ντόπες ο Φερέιρα.

Δεν έφτανε η κακή εμφάνιση στην Κοπεγχάγη και ο αποκλεισμός από την συνέχεια της Ευρώπης, προέκυψαν και επιπλέον προβλήματα από την αναμέτρηση στο Πάρκεν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε με πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, κατά την ομιλία του ανέφερε στους παίκτες πως "δυστυχώς το Champions League ολοκληρώθηκε για μας, πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα".
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά από μεγάλο διάστημα, εξαιτίας συνεχόμενων τραυμαυτισμών και τραυματίστηκε εκ νέου.
Ο Νίνης έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο απέναντι στον Πανσερραϊκό και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο (το δεύτερο) με την Κοπεγχάγη στην Δανία.
Στο διάστημα που έπαιξε απέναντι στην ομάδα του Σολμπάκεν, δέχθηκε ένα χτύπημα, που του προκάλεσε αιμάτωμα στον αστράγαλο, με συνέπεια το πόδι του να είναι πρησμένο και φυσικά δεν προπονήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (8/12) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Με δεδομένο, ότι ο 20χρονος μέσος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο, έως απίθανο να είναι στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Φερέιρα: Τώρα πάμε για τον τίτλοΕξάλλου, πριν από την προπόνηση, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του, καλώντας τους να ξεχάσουν το Champions League και να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου.
"Ο,τι έγινε, έγινε... Το Champions League τελείωσε για εμάς. Είπαμε να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι, αλλά εσείς δεν το κάνατε. Δεν παίξατε για τον σύλλογο, ούτε για τους εαυτούς σας και ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα", είπε αρχικά ο πορτογάλος και έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα:

"Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολα. Για αυτό και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου