Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Στο κυνήγι του Μήτρογλου.

Μετά τους Ηρακλή και Πανιώνιο, ακόμα μία ελληνική ομάδα εξέφρασε την επιθυμία της να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Κώστα Μήτρογλου. Ο λόγος για τον Πανσερραϊκό, που αναζητά ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή και βασιζόμενος στις καλές του σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά ζήτησε την παραχώρηση του 22χρονου φορ.
Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να μην τον συμπεριλαμβάνει στα αρχικά του πλάνα, ωστόσο αρκετοί είναι οι σύλλογοι που θα ήθελαν τον Μήτρογλου στο ρόστερ τους. Ηδη μάλιστα έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από Ηρακλή και Πανιώνιο, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Πανσερραϊκός.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής, που επιθυμεί στο Λιμάνι και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει περιβάλλον στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην πλατεία Αλεξάνδρας πάντως δεν συζητούν για την πώλησή του, παρά μόνο για τον δανεισμό του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διοικούντες την ομάδα των Σερρών, στην οποία αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό οι Παπάζογλου και Σουμπίνιο, ρώτησαν για τον δανεισμό του, χωρίς πάντως η είδηση να επιβεβαιώνεται από τους πειραιώτες.
Ο Μήτρογλου όμως δεν είναι ο μόνος ερυθρόλευκος, που βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιώργος Γκαλίτσιος επίσης δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε και ως εκ τούτου αναζητούν λύσεις για το μέλλον τους. Ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες έχει εκφράσει η Κέρκυρα, στην οποία προπονητής είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Οπως στην περίπτωση του Μήτρογλου, έτσι και σ' αυτές, ο Ολυμπιακός εξετάζει και συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού τους, ωστόσο αυτό που ξεκαθαρίζουν στο Λιμάνι είναι πως σε αντίθεση με τους παίκτες που έδωσαν το καλοκαίρι, αυτή τη φορά θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν στους παίκτες τους χρόνο συμμετοχής στις ομάδες, που θα παραχωρηθούν.
Το δεδομένο είναι πως τα πάντα θα δρομολογηθούν αφού συναντηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συζητήσουν για τα μεταγραφικά. Συνάντηση, που αναμένεται να γίνει μετά το εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα (19/12).

Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου