Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Stop από Χιχόν σε "Μπάρτσα"

Στις 16 νίκες σταμάτησε το σερί της Μπαρτσελόνα, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 1-1 από την Χιχόν στο "Μολινόν". Ανατροπή με Ατλέτικο η Βαλένθια
Η Σπόρτινγκ Χιχόν προηγήθηκε με τον Νταβίντ Μπαράλ στο 16', κάνοντας φανταστική ατομική προσπάθεια, "σ-μπαραλ-ιάζοντας" την άμυνα των Καταλανών (έκανε... πλακίτσα στον Πικέ).

Έφτασε κοντά στην δεύτερη φετινή της ήττα η "Μπάρτσα", αλλά την απέφυγε με τον Νταβίντ Βίγια να ισοφαρίζει στο 80', πετυχαίνοντας το 15ο φετινό του γκολ, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα.
Η Βαλένθια βρέθηκε να χάνει στο 3' από την Ατλέτικο, αλλά τελικά έκανε την ανατροπή με Χοακίν και νίκησε μέσα στην Μαδρίτη με 2-1 .

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες άνοιξε το σκορ για τους "ροχιμπλάνκος" στο 3' και ο Χοακίν λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41' απάντησε.

Ο Ισπανός μέσος σκόραρε ξανά λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ολοκληρώνοντας την μεγάλη ανατροπή στο 86' και οι "νυχτερίδες" πέρασαν στην 3η θέση, προσπερνώντας την Βιγιαρεάλ.

Στην βραδινή αναμέτρηση η Σανταντέρ πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Σεβίλλης στο "Σαρντινέρο", χάρη στο φανταστικό γκολ του Αράνα στο 92'.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά ο Κρίστιαν, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 12' για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Ράκιτιτς στο 19', αποβλήθηκε στο 39'.

Ένα λεπτό αργότερα μείωσε ο Φάσιο και στο 84' ισοφάρισε με πέναλτι ο Λουΐς Φαμπιάνο, αλλά στο 92' η Σανταντέρ βρήκε την δύναμη να πάρει την νίκη με ήρωα τον Αράνα, ο οποίος στην αντεπίθεση από 40 "κρέμασε" τον Αντρές Παλόπ, ο οποίος λανθασμένα άφησε το τέρμα του και το πλήρωσε.

Οι συνθέσεις

ΧΙΧΟΝ: Κουεγιάρ, Σάστρε, Ιβάν Ερνάντεθ, Μποτία, Κανέγια, Αντρέ Κάστρο, Κάσες, Νόβο (66' Καρμέλο), Ντε λας Κουέβας (60' Κανέγια), Ντιέγκο Κάστρο (88' Μπίλιτς), Μπαράλ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Πικέ, Γκαμπριέλ Μιλίτο (66' Σεϊντού Κεϊτά), Μάξουελ, Μαστσεράνο, Τσάβι, Ινιέστα (80' Μπόγιαν), Άφελαϊ (46' Πέδρο), Μέσι, Βίγια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ντε Χέα, Βαλέρα, Λουΐς Περέα, Γκοντίν, Αντόνιο Λόπεθ, Ραούλ Γκαρθία (82' Μάριο Σουάρεθ), Τιάγκο Μέντες, Ρέγες, Μέριδα (63' Χουανφράν), Αγκουέρο, Φορλάν.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπρούνο (75' Μιγκέλ), Στανκεβίτσιους, Ρικάρντο Κόστα, Χόρντι Άλμπα, Μάντουρο (80' Νταβίντ Ναβάρο), Μεχμέτ Τοπάλ, Τίνο Κόστα, Χοακίν, Πάμπλο Ερνάντεθ, Σολδάδο (64' Αντούριθ).
*90' κόκκινη Γκοντίν

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Πινίγιος, Ενρίκε, Τορεχόν, Κρίστιαν, Κόλσα, Λασέν, Μουνίτις (46' Ντομίνγκο), Κένεντι Μπακιρτζίογλου, Αντριάν (61' Αράνα), Αριέλ Ναουελπάν (70' Τζιοβάνι ντος Σάντος).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Παλόπ, Νταμπό (52' Ντιέγκο Καπέλ), Αλέξις (43' Λουΐς Φαμπιάνο), Εσκουντέ, Φερνάντο Ναβάρο, Φάσιο, Μεντέλ, Ράκιτιτς, Χεσούς Νάβας, Περότι (77' Ακόστα), Νεγκρέδο.
*39' Κρίστιαν
Πηγή :http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου