Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-1

Με τον Σισέ να πετυχαίνει το 50 του γκολ με την "πράσινη" φανέλα ο Παναθηναϊκός νίκησε με το αγχωτικό 2-1 την Κέρκυρα. Εκπληκτικό γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, μείωσε ο Στολτίδης για τους "Φαίακες" που παραμένουν σε δύσκολη θέση
Το 50 γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και το εκπληκτικό γκολ του ΜVP του αγώνα Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ήταν όλα τα λεφτά στο παγωμένο ΟΑΚΑ και την νίκη των "πράσινων" με 2-1 επί της Κέρκυρας.

Οι "Φαίακες" το πάλεψαν, μείωσαν με τον Στολτίδη αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν μερικές ευκαιρίες που τους δόθηκαν
Τελικά, το 2-1 διατήρησε σε απόσταση ασφαλείας τους γηπεδούχους από τους αντιπάλους τους ενόψει πλέι οφ με το "τριφύλλι" να έχει 57 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμα σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα με τους "νησιώτες" να έχουν 30 βαθμούς και να είναι δύο περισσότερους από τον Αστέρα Τρίπολης και την ζώνη του υποβιβασμού.



Γήπεδο:
Ολυμπιακό Στάδιο

Διαιτητής:  Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ (Καβάλας)

Βοηθοί: Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας) - Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας)





Τέταρτος διαιτητής:  Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα / Λαμπρόπουλος, Γκουστάβο

Γκολ: 34' Χριστοδουλόπουλος, 39' Σισέ, 45' Στολτίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Καντέ (35' Σεϊταρίδης), Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (77' Νίνης), Σισέ, Πετρόπουλος (66' Λέτο).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μονιάκης, Γκουστάβο, Βενέτης, Δ. Ιωάννου, Λαμπρόπουλος (82' Γιάντσης), Μαζνόβ (86' Τσίγκας), Στολτίδης, Μακρής, Επστάιν, Η. Ιωάννου.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου