Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ξέσπασε ο Ζαγοράκης

Αποχωρώντας από το γήπεδο της Τούμπας, γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε θερμό τετ-α-τετ με συγκεντρωμένους οπαδούς, χωρίς πάντως τα πράγματα να παρεκτραπούν. Τι έλεγαν οι οπαδοί, τι τους απάντησε ο Ζαγοράκης, που αποχώρησε χειροκροτούμενος από τους περισσότερους φίλους της ομάδας.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έφυγε αβρόχοις ποσί από την Τούμπα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (16/3), μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό των "ασπρόμαυρων" από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πριν αποχωρήσει έπρεπε να περάσει από... συμπληγάδες, καθώς πάνω από εβδομήντα συγκεντρωμένοι οπαδοί τον περίμεναν για να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Με το που εμφανίστηκε στα σκαλοπάτια της εξόδου, οι ερωτήσεις από το πλήθος άρχισαν να πέφτουν βροχή και αφορούσαν πολλά και διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα, με τον πρόεδρο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ να μην προλαβαίνει να δίνει απαντήσεις.
Τελικώς, ξέσπασε λέγοντας: "Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό..."

Όταν οι οπαδοί άρχισαν να υποστηρίζουν ότι όλη τη σεζόν οι παίκτες διάλεγαν παιχνίδια και ότι στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ έπρεπε η ομάδα να ανταποκριθεί καλύτερα, ο Ζαγοράκης είπε: "Η ομάδα δεν μας έχει "πουλήσει" φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε."

Σε άλλο σημείο αυτού του ανοικτού διαλόγου, οι οπαδοί έθεσαν θέμα Μάκη Χάβου. Ο Ζαγοράκης πήρε θέση, τονίζοντας: "Εμείς θα το πάρουμε αυτό απόφαση! Έχουν γίνει και λάθη στο θέμα του προπονητή" 

Όσο για τον Μουσλίμοβιτς που είπε φεύγοντας από την Τούμπα ότι είναι επτά μήνες απλήρωτος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε: "Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω πού πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ!"

Στο σημείο αυτό, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί ανταπάντησαν στον Ζαγοράκη ότι δεν εννοούν ότι υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον του για τα οικονομικά. "Εσύ μας συσπείρωσες κι έφερες 20.000 εισιτήρια διαρκείας στην ομάδα. Πώς είναι δυνατόν να σε κατηγορούμε;", τόνισαν από την πλευρά τους.

Ο Ζαγοράκης, όμως, προχώρησε και παρακάτω τη σκέψη του λέγοντας: "Όλοι μαζί το κάναμε (σ.σ. εννοεί τη συσπείρωση και το μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας), αν θέλετε όλοι μαζί να το διαλύσουμε. Όλοι είμαστε έξαλλοι!"

Γενικώς, υπήρχαν στιγμές που ανέβαινε η ένταση στη διάρκεια της συζήτησης, αλλά στο τέλος αποχώρησε ο Ζαγοράκης με χειροκροτήματα από τους περισσότερους. Η συνέχεια αναμένεται...

Ένταση δημιουργήθηκε με ένα οπαδό που φώναξε: "Έχεις σκυλιά δίπλα σου, διώξτα...". Απομακρύνθηκε, όχι με κομψό τρόπο είναι η αλήθεια, και στο τέλος ο Ζαγοράκης μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων από τους περισσότερους παρυερισκομένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη συζήτηση ήταν κοντά στον Ζαγοράκη και απλά άκουγαν οι Μιχαηλίδης, Φαρλαλής, Ποικιλίδης, Γκαγκάτσης και λίγο πιο δίπλα ο Παντελής Κωνσταντινίδης που άκουγε τα παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας ("μία ευκαιρία σε όλο το ματς κάναμε", ειπώθηκε χαρακτηριστικά), χωρίς όμως να ανοίξει διάλογος όπως ο Ζαγοράκης.

Κάποια στιγμή μόνο ακούστηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης να λέει απευθυνόμενος στους οπαδούς: "Καλά εσείς δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι 30 που μπήκαν μέσα; Τι να πω εγώ τώρα...". 
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου