Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Απάντησε ΠΑΕ σε Κόκκαλη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη εις βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε αναφέροντας πως ο Γάλλος άσος αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τονίζει πως οι αθλητές δεν πρέπει να ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε λίγο μετά την ανακοίνωση δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη εις βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναφέρονται στο γεγονός πως τέτοιοι παίκτες αποτελούν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και ισχυρίζονται πως οι αθλητές δεν πρέπει να ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς.
"Η χθεσινή μήνυση βασίστηκε σε αστείους χαρακτηρισμούς και μεταφράσεις. Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό μέσα από τον οποίο ο ίδιος αναδείχθηκε ξανά σε διεθνές επίπεδο και τον οποίο με τη σειρά του εξακολουθεί να αναδεικνύει και να κοσμεί.

Μακάρι κι άλλοι αθλητές να είχαν την προσωπικότητα και το σθένος να καταγγείλουν δημόσια τα κακώς κείμενα και να μην ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς από κανέναν.

Αυτοί που ‘επενδύουν’ θα πρέπει να σέβονται τις επενδύσεις τους και να μην απαξιώνουν τις επενδύσεις με την ίδια τους συμπεριφορά.



Υ.Γ.: Κοίτα ποιος μιλά για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου