Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο ηθοποιός, το Οσκαρ και η... απάντηση!

Στο... backstage γίνονται πάντα τα καλύτερα! Ετσι, και στην περίπτωση της βράβευσης του Αντώνη Πετρόπουλου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3), όπου έγινε το... έλα να δεις
με πρωταγωνιστές τους συμπαίκτες του, οι οποίοι... τρέλαναν στα πειράγματα τον 25χρονο επιθετικό, που παρέλαβε το βραβείο για το best goal της 26ης αγωνιστικής, αλλά μέχρι να ξεκινήσει τις δηλώσεις πέρασε ένα τέταρτο, καθώς κατά κύριο λόγο ο Αλέξης Τζόρβας και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης διοργάνωσαν ένα απίστευτο σκηνικό, που όμοιό του δεν υπάρχει σε άλλη βράβευση! Το sport.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν πίσω από τις κάμερες...
Η 45λεπτη καθυστέρηση
Κατ` αρχήν, ο Πετρόπουλος σαν μεγάλη... ντίβα που είναι καθυστέρησε τουλάχιστον για 45 λεπτά να εμφανιστεί στο μέρος της βράβευσης, την ώρα που αρκετοί συμπαίκτες του βρίσκονταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το μεσημεριανό γεύμα.
Σιωπή πριν την... καταιγίδα
Η αλήθεια είναι ότι επικρατούσε μία... ανησυχητική σιωπή, με τον "Πετρογκόλ" να αρχίζει να υποψιάζεται πως οι συμπαίκτες του κάτι του ετοιμάζουν, αλλά περίμεναν την ώρα που θα πάρει το βραβείο.
"Τέσσερα που έχεις βάλει κι ένα αυτό πέντε"Η πρώτη πλάκα ήρθε από τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, που έκανε και την βράβευση. Πριν στηθεί για τις απαραίτητες χειραψίες και φωτογραφίες ο Πετρόπουλος έπαιξε λίγο με το ξύλινο ποδοσφαιράκι που βρίσκεται στο σαλόνι πετυχαίνοντας γκολ. Τότε, ο επιμελητής της ομάδας του είπε: "Τέσσερα γκολ που έχεις βάλει και ένα το σημερινό (σ.σ. εννοούσε στο ποδοσφαιράκι) έφτασες τα πέντε"!
Χειροκροτήματα και αποθέωσηΣτη συνέχεια ο Παπαβασιλείου έδωσε το βραβείο στον Πετρόπουλο και τότε άρχισε η τρελή... καζούρα από τους συμπαίκτες του. Αρχικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και μπράβο. Με πρωτοστάτες τον Τζόρβα και τον Σεϊταρίδη άρχισε το... σόου!
Το "μπράβο... ηθοποιέ" του Τζόρβα"Μπράβο ρε ηθοποιέ! Πήρες το Οσκαρ του πρώτου ή του δεύτερου ανδρικού ρόλου;" του φώναξε ο Τζόρβας, για να του απαντήσει ο Πετρόπουλος: "Ελα, τράβα εσύ γιατί έχεις να παίξεις και στην Εθνική".
Η πληρωμένη απάντηση σε ΓιούρκαΕκείνη την ώρα πετάχθηκε ο Σεϊταρίδης και του φώναξε: "Αντώνη, ευχαρίστησε τους γονείς σου για το Οσκαρ που πήρες", με τον Πετρόπουλο να του δίνει πληρωμένη απάντηση: "Καλά, θα παίξεις και εσύ Γιούρκα, που σε έχουμε ξεχάσει...".
"Κανονίστε να βγούμε στο... youtube"Οι συμπαίκτες του έλεγαν πάλι ειρωνικά: "Ελα, κάνε τώρα δηλώσεις πως αφιερώνεις το βραβείο στον υπέροχο κόσμο", ενώ εκείνη την ώρα κάποιος από τους ανθρώπους των εγκαταστάσεων τραβούσε βίντεο το όλο σκηνικό, με τον Πετρόπουλο να λέει: "Κανονίστε ρε να βγούμε σε κάνα youtube με όλα αυτά...".
Μετά από ένα τέταρτο και αφού ηρέμισε η... εξέδρα που είχε στηθεί, ο Πετρόπουλος επιτέλους μπόρεσε να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις για το έπαθλο που κέρδισε για το πρώτο γκολ που σημείωσε στον αγώνA με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
"Θα σου κρεμάσω πανό"
Στο φινάλε των δηλώσεών του, αφού έκλεισαν οι κάμερες και τα μαγνητόφωνα, ο 25χρονος επιθετικός έβαλε κατά του... υποκινητή της όλης ιστορίας, λέγοντας: "Α, ρε Τζόρβα, δεν θα βραβευτείς καμιά φορά; Πανό θα σου κρεμάσω"!
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου