Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ποδοσφαιριστές βίασαν ανήλικες

Έξι μέλη της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του αγγλικού συλλόγου Ρέντινγκ τιμωρήθηκαν με ποινή εγκλεισμού στη φυλακή και στο αναμορφωτήριο για το βιασμό δύο 12χρονων μαθητριών
Τα ποδοσφαιρικά όνειρα έξι μελών της ακαδημίας της Ρέντινγκ δεν χωρούν ούτε στο κελί της φυλακής, ούτε στους θαλάμους των αναμορφωτηρίων.

Οι νεαροί που βίασαν ομαδικά δύο 12χρονες μαθήτριες σε πάρκο, τιμωρήθηκαν από τη βρετανική δικαιοσύνη.
Οι έξι ποδοσφαιριστές δηλαδή ο 19χρονος Κόρτνεϊ Έιμος, ο 20χρονος Άσλεϊ Τσαρλς, ο 18χρονος Ντένις Ντε Σούσα, ο 20χρονος Τζάσον Ντόουνς, ο 19χρονος Τζαβόν Έντουαρντς και ο 21χρονος Λουκ Φαρούτζια παραδεχθηκαν την ενοχή τους.

Οι πέντε πρώτοι θα εκτίσουν ποινή δύο ετών σε αναμορφωτήριο, ενώ ο Φαρούτζια εστάλη στη φυλακή επίσης για δύο χρόνια.

Οι έξι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν σε sms που άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα ενός εκ των δύο κοριτσιών και έκλεισαν ραντεβού μαζί τους σε ένα πάρκο λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 21 Φεβρουαρίου του 2010.

Πέντε εξ αυτών βίασαν κατ' εξακολούθηση τη μια από τις δύο 12χρονες. Η δεύτερη 12χρονη, τη μαρτυρία της οποίας δεν δέχθηκε το δικαστήριο καθώς είχε ψευδορκήσει σε παλιότερη καταγγελία της, συναίνεσε στο βιασμό από έναν μόνο παίκτη.

Αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο ότι οι δύο 12χρονες είχαν αποκρύψει την ηλικία τους και ισχυρίστηκαν ότι είχαν συμπληρώσει τα 16 χρόνια τους. Οι γονείς τους δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο.

Ακόμα και έτσι τα έξι μέλη της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Ρέντινγκ τιμωρήθηκαν για τις αξιόποινες πράξεις τους και αν ονειρεύονταν καριέρα στο ποδόσφαιρο, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουν.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου