Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Χαιρετάει στρατιωτικά ο... "Mr. Twitter"

Οι επαναλαμβανόμενες κακές εμφανίσεις του Ντουντού, έχουν προκαλέσει την απογοήτευση και τον εκνευρισμό των ανθρώπων της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Αν ο βραζιλιάνος μπορούσε να διαχειριστεί το ίδιο καλά -όσο την επικοινωνία του με τον κόσμο μέσω... Twitter- και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον επέλεξαν να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τα πράγματα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά.
Το κλίμα είναι βαρύ για τον ποδοσφαιριστή, παρότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον πιστεύει και του δίνει τις ευκαιρίες για να ξαναβρεθεί στο επίπεδο που ήταν πριν από 1,5 χρόνο.
Ο ίδιος, όμως δεν ανταποκρίνεται, γεγονός που ζημιώνει τον Ολυμπιακό. Οχι μόνο αγωνιστικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι κοστίζει στους ερυθρόλευκους 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Οι ετήσιες απολαβές του είναι 1,8 εκατ. ευρώ, συν 1,2 εκατ. ευρώ που πληρώνει ο Ολυμπιακός στην εφορία.
Βάζοντας στη ζυγαριά, από τη μία τα χρήματα που κοστίζει και από την άλλη την προσφορά του στην ομάδα, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος ότι το μέλλον του στο Λιμάνι, είναι αβέβαιο έως δυσοίωνο.
Η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό -μετά την επέκτασή της- λήγει τον Ιούνιο του 2013 και αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικό μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε η διοίκηση είτε θα του βάλει πωλητήριο, είτε θα τον παραχωρήσει δανεικό σε ομάδα του εξωτερικού, καλύπτοντας ένα μέρος του συμβολαίου του. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις πληροφορίες του sport.gr.
Και ο προ διετίας Ντουντού δεν θα είχε πρόβλημα να βρει ομάδα στην Ευρώπη (δεν θα είχε τεθεί και θέμα παραχώρησής του -θα πει κάποιος- αν έπαιζε όπως πριν 2 χρόνια).
Ο... "Mr. Twitter", όμως, των τελευταίων μηνών, ο οποίος ανήγγειλλε καρναβάλια στην Τούμπα και... τηρεί το λόγο του, δεν θα έχει θέση ούτε στην Ελλάδα και με το 1/4 των σημερινών του απολαβών...
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου