Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ηρέμησε ο Μπάτον μέσω... twitter

Ο Τζένσον Μπάτον αναγκάστηκε να τρέξει στην τελευταία μέρα των χειμερινών δοκιμών χωρίς να ξέρει αν η σύντροφός του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα είναι καλά, καθώς βρισκόταν στην Ιαπωνία τη στιγμή που χτύπησε ο εγκέλαδος. Δείτε το διάλογο του ζευγαριού στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης!

Ο πιλότος της McLaren εξομολογήθηκε τις στιγμές αγωνίας που πέρασε στην Καταλωνία, όταν δεν μπορούσε να βρει στο τηλέφωνο την αγαπημένη του.

"Δεν μπορούσα να μιλήσω στην Τζέσι, επειδή οι τηλεφωνικές γραμμές δεν λειτουργούν στην Ιαπωνία. Οπότε ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί της ήταν το twitter. Εκεί βρήκα ότι ήταν εντάξει", είπε ο Βρετανός, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε το διάλογό που είχε με το εντυπωσιακό μοντέλο:

"Πώς πάνε οι δοκιμές", είπε η Μιτσιμπάτα, με τον Μπάτον να απαντάει: "Γλυκιά μου αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα Πώς είσαι; Πώς νιώθεις;"

Στη συνέχεια μάλιστα ο Μπάτον συμπλήρωσε: "Είναι μια χαρά, αλλά πολύ ταραγμένη. Ήταν στο Τόκιο σε στούντιο για φωτογράφηση, οπότε ήταν τρομακτικό αυτό που έζησε. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί, ιδιαίτερα στην περιοχή που επηρεάστηκε περισσότερο, δηλαδή το Σεντάι. Η καρδιά μου είναι κοντά τους".
Πηγή : http://www.auto24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου