Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Κάνω στριπτίζ αν το πάρει η Νάπολι"

Η δημοφικής τηλεπαρουσιάστρια της Rai, Κατερίνα Μπαλίβο, "άναψε φωτιές" σε όλη την Ιταλία, δηλώνοντας ότι αν Νάπολι πάρει το σκουντέτο είναι έτοιμη για στριπτίζ προς χάρη των οπαδών της
Μετά τη δραματική κυριακάτικη νίκη της με 4-3 επί της Λάτσιο που την έφερε στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν, η Νάπολι ονειρεύεται σκουντέτο επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε και οι οπαδοί της ονειρεύονται από τώρα το καυτό στριπτίζ της Κατερίνα Μπαλίβο...

Πώς προέκυψε αυτή η προσδοκία; Μα φυσικά από την ίδια την Μπαλίβο, με την δημοφιλή Ιταλία τηλεπαρουσιάστρια (εργάζεται στη Rai) να δίνει υπόσχεση μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Kiss Kiss" ότι σε περίπτωση που ο Καβάνι και η παρέα του πάρουν την κούπα εκείνη θα γδυθεί για χάρη της αγαπημένης της ομάδας!
"Σε περίπτωση που η ομάδα της καρδιάς μου κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα ήμουν έτοιμη και ευτυχισμένη να κάνω στριπτίζ", αποκάλυψε η 31χρονη Μπαλίβο και συνέχισε:

"Ξεκαθαρίζουμε αμέσως ότι θα είναι ένα κομψό στριπτίζ. Αυτό που λέω είναι υπόσχεση. Ο τίτλος θα έδινε μία τεράστια χαρά σε μία πόλη που υποφέρει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής.

Δυστυχώς η πόλης της Νάπολης δεν διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο και τουλάχιστον την Κυριακή οι άνθρωποι καταφέρνουν να χαμογελούν για τις νίκες των ατζούρι.

Είναι ωραίο να βλέπεις το Σαν Πάολο να κατακλύζεται από οικογένειες, γυναίκες και παιδιά".

Πέρα από την υπόσχεση για στριπτίζ αλλά και το κοινωνικό σχόλιό της για την κατάσταση που επικρατεί στον ιταλικό Νότο, η παραγωγός της Rai αποκάλυψε και τί... φαγητά θέλει να μαγειρέψει για τους δύο μεγαλύτερους άσους των "παρτενοπέι":

"Ο Καβάνι; Είναι πολύ δυνατός αλλα πολύ αδύνατος. Για αυτό και εγώ πρότεινα στη μαμά μου να του μαγειρέψει ένα όμορφο πιάτο με νιόκι.

Για τον Λαβέτσι πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο ένα πιάτο που να έχει βάση του τη μοτσαρέλα".

Να σημειωθεί ότι η ιδέα του στριπτίζ σε περίπτωση κατάκτησης τίτλου δεν είναι κάτι νέο στην Ιταλία, αφού ανάλογη υπόσχεση στο παρελθόν έχουν δώσει οι Σαμπρίνα Φερίλι (Ρόμα), Άννα Φάλκι (Λάτσιο) και Ρενάτα Τεσέιρα (Μίλαν).
Η Κατερίνα Μπαλίβο μέσα από φωτογραφίες














 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου