Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πουλάνε εισιτήρια οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Αν όχι όλοι, τουλάχιστον πάρα πολλοί από τους 2.500 οπαδούς της Μπαρτσελόνα, που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το φάιναλ-φορ... αναζητούν τρόπο να τα πουλήσουν!
Το κακό γι αυτούς είναι ότι η Ευρωλίγκα, για λόγους ασφαλείας, δεν τους το επιτρέπει σε πρώτη φάση, καθώς για λόγους ασφαλείας έχουν δώσει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ, ώστε να ξέρουν οι διοργανωτές που έδωσαν ακριβώς κάθε εισιτήριο που πουλήθηκε μέσω Ιντερνετ.

Τα στοιχεία τα πήραμε από την εφημερίδα Sport της Βαρκελώνης, που φιλοξένησε άρθρο με τίτλο "μπορώ να πουλήσω το εισιτήριό μου;".
Είναι ένα ερώτημα, που απασχολεί την πλειοψηφία των "μπλαουγκράνα" οπαδών, ή τουλάχιστον εκείνων που δεν θέλουν να πάνε στο Παλαού Σαν Τζόρντι για να δουν το φάιναλ-φορ χωρίς την ομάδα τους.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, τα 8.614 εισιτήρια που δόθηκαν μέσω Ιντερνετ, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η κατανομή με βάση εκείνους που τα πήραν δηλώνοντας την ομάδα προτίμησής τους, έγινε ως εξής:

2564 εισιτήρια για τους οπαδούς της Μπάρτσα (σχεδόν 30%)
698 για τη Μακάμπι (8%)
602 για τον Παναθηναϊκό (7%)
516 για τον Ολυμπιακό (6%)
172 για τη Ρεάλ (μόλις 0.01%)

Προφανώς, τα υπόλοιπα 4.071 διοχετεύτηκαν σε οπαδούς άλλων ομάδων, ή σε ουδέτερους φιλάθλους, που δεν έχουν πρόβλημα να κάτσουν ...οπουδήποτε.

Τι γράφει η Sport; Ότι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, προσπαθούν να πουλήσουν τα εισιτήρια τους, μέσω της Ευρωλίγκας, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει «μπέρδεμα» με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όμως, ήδη οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, που δεν θέλουν να πάνε στο Παλαού Σαν Τζόρντι έχουν έρθει σε επαφή με οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δίνουν τα εισιτήρια και ξεμπερδεύουν.

Περιμένουν, μάλιστα, και το αποτέλεσμα του πέμπτου αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ και Βαλένθια, ώστε να δώσουν τα εισιτήριά τους είτε σε Βαλενσιάνους είτε ...σε Μαδριλένιους, που θα πάνε στη Καταλανία να υποστηρίξουν την «βασίλισσα». Λέτε να δώσουν οι οπαδοί της Μπαρτσα σε εκείνους της Ρεάλ;

Στην εποχή μας, όπου κάθε ευρώ έχει την αξία του, να είστε σίγουροι. Εδώ θα δώσουν οι ολυμπιακοί στους παναθηναϊκούς, δεν θα τα βρουν οι Ισπανοί μεταξύ τους;

Εν όψει του φάιναλ-φορ, πάντως, η χωρητικότητα του Παλού Σαν Τζόρντι θα είναι 15.250 θεατές, κάτι που σημαίνει ότι θα διατεθούν, ακόμη, 6.636 εισιτήρια. Πρώτα στις 4 ομάδες (κάτι περισσότερο από 1.000 για κάθε μία) και τα υπόλοιπα τα κρατάει για τις ανάγκες της η ίδια η Ευρωλίγκα.
Πηγή : http ://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου