Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τάκης: "Διέλυσαν ομάδα με 100 χρόνια ιστορία"

Έξαλλος με την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να υποβιβάσει τον Ηρακλή, εμφανίστηκε ο Γιάννης Τάκης, υπογραμμίζοντας πως κατάφεραν να διαλύσουν μια ομάδα με 100 χρόνια ιστορίας.

Ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", αναφέρθηκε στον υποβιβασμό της ομάδας του, τονίζοντας πως νιώθει αηδία για την απόφαση, ενώ δήλωσε πως θα στηρίξει κάθε διαμαρτυρία των φιλάθλων.

Ο Γιάννης Τάκης, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και έριξε τα βέλη του κατά της πολιτείας και της ΕΠΟ, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως αν αυτοί δεν γουστάρουν τον Ηρακλή μια, οι ίδιοι δεν τους γουστάρουν δέκα.
Για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να υποβιβάσει την ΠΑΕ Ηρακλής στην Football League: "Είναι πραγματικά πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτό που μπορώ να πω με μια λέξη είναι ότι νιώθουμε αηδία. Μια κακόγουστη φάρσα που ξεκίνησε από πέρυσι σε βάρους του σωματείου μας ολοκληρώθηκε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Αρεοπαγίτης διαχωρίζει τη θέση του από την υπόλοιπη επιτροπή. Κατάφεραν μετά από 100 χρόνια να διαλύσουν ένα σύλλογο".

Για το αν αυτή η απόφαση της επιτροπής είναι τελεσίδικη: "Είναι Επιτροπή εφέσεων. Από εκεί και πέρα φαίνεται πως όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι, που ανέχονται τις κασέτες, τους στημένους αγώνες και τη βία, προφανώς έχουν πλεόνασμα ξεδιαντροπιάς και τον απόλυτο κακό του χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή τον Ηρακλή, τον τιμώρησαν".

Για τις πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα πως ακόμη και αν έμενε αγωνιστικά στην Super League ο Ηρακλής, δεν θα έπαιρνε την αδειοδότηση και θα υποβιβαζόταν: "Αυτό το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο από πέρυσι. Πέρυσι για γνωστούς λόγους δεν τα κατάφεραν. Την αθλιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη ζούμε όλοι. Όλα όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σημασία. Αυτό που ακούστηκε ηχηρά σήμερα σε όλη την Ελλάδα είναι ένα έγκλημα σε βάρος ενός συλλόγου που κοσμεί την ιστορία της χώρας.

Αν δεν μας γουστάρουν μια, εμείς δεν τους γουστάρουμε δέκα. Ας ξέρουν όλοι όσοι αποφάσισαν θέλοντας να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, ότι θα έχουν και τα επιχείρια των αποφάσεών τους. Δύο χρόνια τώρα δεχόμαστε μια απειλή και τώρα νιώθουμε ότι εγκληματούν εις βάρος μας, τι να κάνουμε να πούμε και ευχαριστώ; Δεν θεωρώ κανέναν φάκελο λιγότερο ή περισσότερο πλήρη, ο νοών νοείτω. Δεν μας απασχολούν οι άλλοι. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής για να ασχολείται με τους φακέλους των υπολοίπων. Αυτό που έγινε είναι ένα προμελετημένο έγκλημα που ξεκίνησε από πέρυσι και ολοκληρώθηκε φέτος".

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο του Ηρακλή: "Έχουμε υποχρέωση σαν φίλαθλοι, γιατί ως γνωστόν είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου και ίσως αυτό να ενοχλεί, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας συντεταγμένα με καθαρό μυαλό και να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε γιατί κάποιοι εδώ και καιρό δεν θέλουν τον Ηρακλή στα πόδια τους. Το έχουμε υποχρέωση απέναντι στα περισσότερα από 100 χρόνια ιστορία, στους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν κοσμίσει αυτό το σύλλογο με την παρουσία τους και έχουν προσφέρει στην πόλη αλλά και στην χώρα".

Για το αν σε ενδεχόμενες κινητοποιήσεις του κόσμου του Ηρακλή, η διοίκηση της ΠΑΕ θα είναι μαζί του: "Είναι υποχρέωση μας να είμαστε μαζί με τον κόσμο. Είμαστε μέρος του κόσμου. Η διοίκηση Πρωτοδικείου αποτελείται από φίλαθλους του Ηρακλή".

Για το αν ενοχλήθηκε από την στάση κάποιων άλλων ΠΑΕ πάνω στο θέμα των αδειοδοτήσεων: "Δεν έχουμε σχέση με καμία άλλη ομάδα. Το πρόβλημά μας το δημιουργούν οι δύο κύριοι της Επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, οι οποίοι αποφάσισαν με μια υπογραφή να τερματίσουν περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας. Αποφάσισαν τον αφανισμό του Ηρακλή. Αφανίζεται το σωματείο. Αν αυτό ήθελαν κάποιοι ενδεχομένως να χαίρονται γιατί μπορεί να το πετύχουν".
Πηγή: http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου