Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ζητούν μετακόμιση στα Σκόπια

Δυναμική η αντίδραση από τους φιλάθλους του Ηρακλή, καθώς παραπάνω από 7.000 βρέθηκαν στο Κατσανειο, σήκωσαν σημαία των Σκοπίων και ζήτησαν να μετακομίσουν εκεί!

Η αντίδραση των φιλάθλων του Ηρακλή για την σημερινή απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ και ουσιαστικά υποβίβασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Super League στην Football League ήταν άμεση.

Η προσέλευση στο ραντεβού που είχε δοθεί στις 20:00 στο Κατσάνειο ήταν άμεση με τον αριθμό των φιλάθλων του Ηρακλή από την πρώτη στιγμή να ξεπερνάει τις 5.000.
Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν δίστασαν να κρεμάσουνε και μία σημαία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων συνδυάζοντάς την με σχετικό σύνθημα που φώναζαν.

Η σημαία είχε τοποθετηθεί στα κάγκελα του Κατσανείου με ουκ ολίγους από τους φιλάθλους του Ηρακλή να ζητούσαν από τους ιθύνοντες της ομάδας την μετακόμισή της στην γειτονική χώρα αναφέροντας: "Τουλάχιστον εκεί θα μας σέβονται".

Οι περισσότεροι από τους 7.000 οπαδούς του Ηρακλή από την πρώτη στιγμή φρόντισαν να κλείσουνε όλες τις εξόδους προς τον περιφερειακό ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν και ποδοσφαιριστές της Α΄ ομάδας όπως οι Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Κανακούδης και Τσίτας.

Η εμφάνιση στις 20:45 του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννη Τάκη, μαζί με τον οικονομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξη Κεσόπουλου, μπορεί για περίπου 20 λεπτά να μην προκάλεσε κάποια αντίδραση.

Κάτι όμως που έγινε στις 21:05 όταν μερίδα οπαδών του Ηρακλή τους επιτέθηκε και τους απομάκρυνε με βίαιο τρόπο από το Κατσάνειο και υπό έντονες αποδοκιμασίες με την κατάσταση όπως γίνεται κατανοητό να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο.

Ένα δεκάλεπτο μετά κι ενώ υπάρχουνε τρεις εστίες φωτιάς οι χιλιάδες των συγκεντρωμένων φιλάθλων του Ηρακλή δείχνουν έτοιμοι και συνάμα αποφασισμένοι για να ξεκινήσουμε την πορεία τους προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή  : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου