Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Διακοπές μαζί για Πάτο-Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι!

Ο Αλεσάντρε Πάτο και η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, συνθέτουν ένα από τα πιο "hot" ζευγάρια του 2011, με τους παπαράτσι να τους "τσακώνουν" χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Βραζιλία (photos).
Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στο Καμπιονάτο με τη Μίλαν που τον βρήκε πρωταθλητή και πρώτο σκόρερ (14 γκολ) για τους "ροσονέρι", ο Αλεσάντρε Πάτο φορτώνει τις μπαταρίες του ενόψει της νεάς σεζόν στην πατρίδα του, με την παρέα του να είναι κάτι παραπάνω από... εκλεκτή.

Ο λόγος για -ποιά άλλη- την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, με την κόρη του ιδιοκτήτη της Μίλαν και πρωθυπουργού της Ιταλίας να είναι στο πλευρό του νεαρού επιθετικού εδώ και αρκετούς μήνες και να τον ακολουθεί μάλιστα το καλοκαίρι στις διακοπές του στην Ιπανέμα, κοντά στο Ρίο ντε Ζανέιρο.
Το διάσημο πλέον ζευγάρι βρίσκεται πλέον στη "χώρα του καφέ", με τους παπαράτσι να έχουν γίνει... σκιά τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναγκάσουν τον Πάτο να αλλάξει μέχρι και ξενοδοχείο για να τους αποφύγουν!

Παρά την προσπάθεια πάντως να κάνουν "ντρίμπλα" στα κουτσομπολίστικα ΜΜΕ, οι πρώτες φωτογραφίες με τον Πάτο να είναι χέρι-χέρι με τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, με το συγκεκριμένο love story να δίνει άλλωστε τροφή για ουκ ολίγα θέματα στους παπαράτσι.

Φωτογραφίες από τις διακοπές Πάτο-Μπερλουσκόνι στη Βραζιλία


















Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου