Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Το G.F.C. 2 ακόμα πιο εντυπωσιακό!"

Πριν από ένα μήνα και κάτι (25 Μαρτίου) παρακολουθήσαμε στο κλειστό γυμναστήριο του Tae Kwon Do από κοντά,
αλλά και από το woop.gr ζωντανά και σε HD το πρώτο μεγάλο event του Greek Fighting Championship.
Οι αγώνες σε κλουβί εντυπωσίασαν, το κοινό αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με την παρουσία του, γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο του Φαλήρου, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας μας με χιλιάδες views από τους χρήστες που ήθελαν ξανά και ξανά να δούν τις μάχες των αθλητών.
Όπως είναι φυσικό, όταν κάτι έχει τόσο μεγάλη απήχηση και ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία, πρέπει να έχει και συνέχεια!
Γι' αυτό το λόγο οι πρωτεργάτες του G.F.C., Γιώργος Βεντούρας και Άγγελος Τριάντης, έχουν τα πάντα έτοιμα για το G.F.C. 2 και μιλούν στο woop.gr για την καινούρια προσπάθεια σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.
- Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το δεύτερο μεγάλο event από εσάς! Το πρώτο G.F.C στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, το αντιληφθήκατε και εσείς υποθέτω από την αποδοχή που είχε όλο αυτό. Τι διαφορετικό να περιμένει ο κόσμος στο G.F.C 2;
Γ.Β – θεωρούμε ότι μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή δεν χρειάζεται να αλλάζει… Λίγο αλατοπίπερο θα βάλουμε παραπάνω και αυτό έχει να κάνει με το επίπεδο των αθλητών και των ζευγαριών. Από εκεί και πέρα το GFC συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο…
Α.Τ – Θα βάλω μια δήλωση ενός συναδέρφου που έγραψε για το πρώτο event και το σύγκρινε με νεογνό, μιας και ήταν κάτι πρωτοποριακό και νέο: “Σε ένα χρονικό διάστημα ενός με δύο χρόνια, το show θα έχει διαμορφώσει χαρακτήρα και προσωπικότητα και τότε ίσως μπορούμε να βάλουμε στη μέση και μια σύγκριση. Για την ώρα... αφήστε το «μωρό» να περπατήσει" …και μπουσούλησε υπέροχα.

- Υπάρχει, κατά τη γνώμη σας, κάτι στο οποίο υστερήσατε στην πρώτη σας προσπάθεια; Θα θέλατε κάτι να αλλάξετε;

Γ.Β – εμείς που ζήσαμε από το μηδέν όλη την προσπάθεια, θα ήταν αστείο, να λέγαμε ότι δεν είδαμε μερικά πράγματα που έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο οργανωμένοι.
Δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα μαζευόταν 2 ώρες νωρίτερα και θα γινόταν το αδιαχώρητο στα εκδοτήρια. Για αυτό και κάναμε συγκεκριμένες τροποποιήσεις για να είναι πιο άνετος ο θεατής αυτήν την φορά. Το matchmaking έγινε πιο έντονο και ενδιαφέρον και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί.
Α.Τ – Ολόκληρες πολυεθνικές και λειτουργούν υπό το καθεστώς δοκιμών. Υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να προβλέψουμε αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό. Ο έλληνας άλλωστε είναι της τελευταίας στιγμής , για αυτό και σαστίσαμε μόλις είδαμε ότι από τις 5 (στις 7 ξεκινούσε το event) υπήρχαν 2.000 άτομα απ’ έξω. Οργανωτικά κάναμε κάποιες αλλαγές που δεν φάνηκαν στον κόσμο αλλά επειδή είμαστε τελειομανείς θέλαμε να τις διορθώσουμε.
- Πως σας φάνηκε που είχε τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο αυτή η πρώτη προσπάθεια; Αν υπολογίσουμε πως είναι και κάτι άγνωστο στο ελληνικό κοινό οι αγώνες MMA τότε θεωρείται επίτευγμα!

Γ.Β – Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος πλέον. Θέλει τρόπους να ξεφύγει και να αφήσει την πίεση και τον ατμό να φύγει. Το κλουβί είναι ένας πολύ ειρηνικός, συναρπαστικός και θεαματικό τρόπος.
Ο έλληνας δεν έχει εμπειρία σε τέτοιου είδους event που στο εξωτερικό είναι ότι πιο εμπορικό και massive υπάρχει. Κάναμε την αρχή και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστική.
Α.Τ – Το ελληνικό ταμπεραμέντο είναι πολύ κοντά στην νοοτροπία του ΜΜΑ. Φάνηκε από την προσέλευση άλλωστε. Είχαμε την υποστήριξη του κόσμου και των αθλητών οπότε δεν φοβόμαστε τίποτα. Το μέλλον είναι μπροστά μας.

- Να ρωτήσουμε και κάτι στα πιο αγωνιστικά τώρα. Οι αθλητές σας όλοι προέρχονται από διαφορετικά είδη πάλης, πιστεύετε πως κάποιος Έλληνας θα μπορούσε να σταθεί στα κλουβιά του εξωτερικού; Και αν ναι μπορείτε να ονομάσετε κάποιον;

Γ.Β – Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι αθλητές σε ολόκληρη την χώρα που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μεγάλα ονόματα στις ΗΠΑ. Θα ήταν άσχημο να ονομάσω κάποιους, μιας και είναι πολλά παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν επί το έργον. Μπορώ να απαντήσω σε αυτό τον Ιανουάριο που θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Το θέμα είναι ότι οι δρόμοι ανοίγουν προς το UFC…
Α.Τ – Οι έλληνες μαχητές έχουν ψυχή, δύναμη και κουράγιο που θα ζήλευαν πολλιοί μεγάλοι πρωταθλητές. Το κακό είναι ότι είμαστε ακόμα πολύ πίσω και όλοι πρέπει να κάνουν δυο δουλείες για να συντηρούν τον εαυτό τους οπότε είναι δύσκολο να δωθούν ολοκληρωτικά στο άθλημα. Ελπίζουμε ότι στο άμεσο μέλλον αυτό θα αλλάξει.

- Με το UFC σε τι σημείο συνεργασίας βρίσκεστε; Έχετε επικοινωνία με τους αντίστοιχους διοργανωτές; Σας βοηθούν;

Γ.Β – Πριν από έναν μήνα περίπου είχαμε ραντεβού με την αντιπρόεδρο UFC και συζητήσαμε τρόπους εξέλιξης, συνεργασίας και επικοινωνίας. Μας έδωσαν συμβουλές και συζητήσαμε στο να στείλουμε αθλητές να δοκιμαστούν στην Αμερική.
Α.Τ – Πρέπει να πω ότι ήταν μια γνωριμία ζωής. Ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά με τέτοιους ανθρώπους. Είδαν το event και ξαφνιάστηκαν για την τόσο καλή οργάνωση, επικοινωνία και πάνω από όλα την παραγωγή. Ευχαριστούμε το WOOP.GR γιατί χωρίς αυτούς πραγματικά δεν θα είχαμε ποτέ το αποτέλεσμα που είχαμε.
- Πλέον ακούγεται συνέχεια, αλλά δεν γίνεται να μην το ρωτήσουμε. Με την δεδομένη οικονομική κρίση, διστάσατε καθόλου να επιχειρήσετε κάτι τέτοιο; Δεν είναι και εύκολη όλη αυτή η οργάνωση...
Γ.Β – Tο GFC ήταν προσωπικό μου όνειρο και όραμα. Με ή χωρίς την βοήθεια των χορηγών θα το έκανα. Η όλη προσπάθεια κόστισε ψυχολογικά, πνευματικά αλλά και οικονομικά. Υπήρχαν βέβαια εταιρίες που είχαν κι αυτές το ίδιο όραμα με εμάς και όλοι μαζί πλέον προχωράμε και όπως φαίνεται προς το παρόν, πετυχαίνουμε.
Α.Τ – H Ελλάδα περνά μια πολύ δύσκολή φάση και μαζί με την χώρα και όλες οι εταιρίες. Ισχύει ότι τις κυνηγάμε με τουφέκι αλλά μετά το πρώτο event είδαμε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές εταιρίες. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει κάθε φορά και μεγαλύτερη υποστήριξη από εταιρίες. Άλλωστε το αξίζουν πάνω από όλα οι αθλητές και το κοινό …
- Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους αναγνώστες του woop.gr;
Γ.Β – Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει από κοντά ένα αθλητικό υπερθέαμα. Δεν είναι για άντρες ή για ανθρώπους σχετικούς με τον χώρο. Είναι για όλους και είναι εθιστικό.
Α.Τ – Καιρός να σταματήσουν να βλέπουν ΜΜΑ από DVD και να το δουν από κοντά!
Εμείς, σαν woop.gr, από την πλευρά μας να ευχηθούμε ανάλογη -και ακόμα μεγαλύτερη- επιτυχία στο G.F.C. 2!
Πηγή : http://www.woop.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου