Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κράξιμο Μανόλο στους ξενύχτηδες

Δεν άρεσε καθόλου στον Μανόλο Χιμένεθ το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας του διασκέδαζαν μέχρι πρωίας μετά την ήττα από τον Άρη. Ο προπονητής της ΑΕΚ τους έβαλε «χονδρό» χέρι σήμερα στα Σπάτα και τους κάλεσε να είναι περισσότερο προσεχτικοί ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Η αφορμή δόθηκε από τους Νέιθαν Μπερνς, Σανέλ Γιάχιτς και Ρότζερ Γκερέιρο οι οποίοι ως τις πρώτες πρωινές ώρες τη Κυριακής τα… έτσουζαν σε μπαρ της Αθήνας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θύμωσε όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό και στη σημερινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερα καυστικός μαζί τους:
«Αυτή η εικόνα που δίνετε στον κόσμο δεν είναι η καλύτερη για την ΑΕΚ. Έχετε το δικαίωμα και να βγείτε και να ξενυχτήσετε, νέα παιδιά είστε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ανήκετε σε μια μεγάλη ομάδα που λίγες ώρες πριν είχε χάσει ένα σημαντικό ματς. Γιατί δίνετε στον κόσμο την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε;» τόνισε ο Χιμένεθ και στη συνέχεια πέρασε το μήνυμά του:

«Όταν η ομάδα χάνει πρέπει να έχετε συναίσθηση της κατάστασης. Εγώ πήγα για φαγητό για να ηρεμήσω και μετά μαζεύτηκα στο σπίτι μου. Δεν θα είχα καμία όρεξη για διασκέδαση. Αδυνατώ να καταλάβω πως εσείς είχατε διάθεση ενώ η ομάδα είχε ηττηθεί. Πρέπει να σέβεστε την ΑΕΚ, τη φανέλα και τους οπαδούς μας. Δεν πρέπει να προκαλείτε. Είστε ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας και το ξενύχτι επιτρέπεται στις μεγάλες χαρές, όχι στις ήττες» είπε μεταξύ άλλων ο ισπανός προπονητής.

Νωρίτερα οι τρεις ποδοσφαιριστές άκουσαν στα Σπάτα και τις παρατηρήσεις του προέδρου της ομάδας Σταύρου Αδαμίδη: «Είχατε δικαίωμα να βγείτε να ξενυχτήσετε. Έκανε όμως πολύ κακή εντύπωση το ότι το κάνατε μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Φίλοι της ομάδας σας είδαν σε αυτό το μαγαζί και είναι λογικό να απογοητεύτηκαν. Αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν βγαίνουν και να γλεντούν παίκτες μας μετά από ήττα της ομάδας. Εγώ ντρέπομαι να βγω έξω να αντικρίσω τους φιλάθλους μας και εσείς όμως γλεντούσατε και πίνατε μέχρι το πρωί. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γι' αυτό που έγινε».

Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου