Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Στην FIFA για Κοτσόλη

Οριστικά η FIFA θα δώσει τέλος στην υπόθεση της έκδοσης δελτίου του Στέφανου Κοτσόλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, εφόσον δεν βγήκε το δελτίου του πορτιέρο σήμερα, αυτό θα εκδοθεί μετά την απάντηση της FIFA.
Το τυπικό μέρος αναμένεται να φέρει τελικά την έκδοση του δελτίου του Στέφανου Κοτσόλη με τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες.

Εφόσον αυτό δεν έγινε σήμερα η υπόθεση πάει στην FIFA που θα στείλει την απάντηση για τη συμβατότητα ή όχι με τους κανονισμούς.
Ο 31χρονος άσος θα μείνει όπως ήταν λογικό εκτός αποστολής από το προσεχές ματς με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Την θέση του όπως και στο τελευταίο ματς με τους "κιτρινόμαυρους" θα πάρει ο νεαρός Στέφανος Καπίνος που θα είναι πίσω από τον Αλέξανδρο Τζόρβα ενώ στο προηγούμενο ματς ήταν πίσω από τον Ορέστη Καρνέζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που κατατέθηκαν μετά τις 8/2/2011 θα εκδοθούν όταν έλθει απάντηση από τη FIFA για τη συμβατότητα ή όχι με τους Κανονισμούς"
Πηγή : http:// www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου