Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μετά το Final 4 ο τελικός

Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα σε εκπροσώπους των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και ανθρώπων της ΕΟΚ, αποφασίστηκε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει μετά το F4 της Ευρωλίγκας
Ωστόσο, ημερομηνία δεν ορίστηκε ακόμα και θα υπάρξει νέα συνάντηση των εμπλεοκομένων πλευρών για να βρεθεί τελικά η ημέρα κατά την οποία θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα ωστόσο και πάλι δεν κατέληξαν στην ακριβή ημερομηνία. Το μόνο που συζητήθηκε και βρήκε σύμφωνες όλες τις πλευρές ήταν ο τελικός να γίνει μετά το Final 4 της Ευρωλίγκας (6-8/5).
Κάτι που σημαίνει ότι έως τις 8 Μαϊου δεν θα έχει γίνει ο τελικός. Ανάλογα και με τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος που θα έχουν ξεκινήσει τότε αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιεί και τις δύο ομάδες.

Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο β’ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο ΓΓ της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και το μέλος Αριστείδης Γολέμης από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Τάσος Στεφάνου και Μιχάλης Γεωργαντής ενώ από την ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκαν στη σύσκεψη οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Κώστας Ζαχαρόπουλος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, μίλησε για ταύτιση απόψεων και φάνηκε ικανοποιημένος που τελικά ο αγώνας θα γίνει: "Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Προχωράμε στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Μαϊου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ελληνικό. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τις ομάδες και την αστυνομία. Αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκεται στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Θα εκδοθούν εισιτήρια, τα οποία θα δοθούν ονομαστικά και βάσει της λίστας των καρτών διαρκείας των ομάδων.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμη σε υψηλό επίπεδο με εκπροσώπους της αστυνομίας, της οποίας τη συνεργασία θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανωθεί από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, αλλά και την καθοριστική συμβολή και συνδρομή της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη".

Μάλιστα, αναμένεται να έχουμε περισσότερο κόσμο στον φετινό τελικό απ΄ότι τα προηγούμενα χρόνια καθώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε λόγο για 1.100 άτομα από κάθε ομάδα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου