Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

RAW 28/2/11: ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ WRESTLEMANIA

O πρωταθλητής WWE, Miz, ανέβασε φωτογραφίες του Cena στο internet την ώρα που τις “έτρωγε” στο κλουβί από τον Rilley.

Στο τέλος ο Cena γύρισε το ματς και σε επίδειξη δύναμης, άνοιξε την πόρτα του κλουβιού μαζί με τον Miz (απ'έξω).

Αμέσως μετά τα μούτρα του συνάντησαν το πάτωμα.
Αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις του Raw όμως είναι ο Rock, που σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του, ειρωνεύτηκε τον Cena κάνοντας το... 2-1. Και έπονται καλύτερα...

Νωρίτερα στο show, o πρωταθλητής του WWE, Miz, μη έχοντας τι άλλο να κάνει, επιτέθηκε πισώπλατα στον Daniel Bryan. Έτσι... για το εφέ.
Μπήκε στις ράγες
O Shawn Michaels μίλησε σε video για το ματς Undertaker vs HHH στη WrestleMania στις 3 Απριλίου. O Triple θυμήθηκε να τελειώσει και την κόντρα με τον Sheamus που άνοιξε το 2010 (και οδήγησε στον τραυματισμό του Game). Τον διέλυσε πάνω στο τραπέζι σχολιαστών.

Νάτος και ο Air-Bourne
H βραδιά για τον Sheamus ήταν εντελώς εφιαλτική, αφού και ο Evan Bourne (που επίσης επέστρεψε από τραυματισμό), τον... γονάτισε.
Ο σχολιαστής Michael Cole πήρε θάρρος. Δέχτηκε να αντιμετωπίσει τον Jerry “The King Lawler, στη WrestleMania, αρκεί να επιλέξει προπονητή και διαιτητή για τον αγώνα.

Στη γωνία του
Cole θα είναι ο Jack Swagger που ανέλαβε ήδη ρόλο σωματοφύλακα.
O Randy Orton θα αντιμετωπίσει τον CM Punk στη 'Mania. Μετά τον Husky Harris αποτελείωσε με κλωτσιά στο κεφάλι και άλλο ένα μέλος της Nexus. Τον McGillicutty (και αυτός δεν θα είναι στη γωνία του Punk).

Divas Battle Royal


Οι Divas έδωσαν ένα Mini battle Royal για να βρεθεί η διεκδικήτρια του τίτλου της Eve. Νικήτρια (φυσικά με δόλο) ή δίδυμη αδερφή Brie Bella.
Πηγή : http://www.lordofrings.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου